6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зірка серіалів "Глухар" та "Інтерни" помер за загадкових обставин
Зірка серіалів "Глухар" та "Інтерни" помер за загадкових обставин

Зірка серіалів "Глухар" та "Інтерни" помер за загадкових обставин

На 64-му році життя пішов в інший світ російський актор Володимир Яковлєв, відомий українському глядачеві за ролями в таких відомих серіалах, як "Глухар" та "Інтерни".

Про цей інцидент повідомляє портал "Кино-Театр".

Невідомі обставини смерті

Як не дивно, громадськості стало відомо про смерть зірки лише в середині вересня, тоді як, якщо вірити порталу, який повідомив про інцидент, останнім днем життя Володимира Яковлєва вважається 27 серпня.

Помер актор Володимир Яковлєв, причина смерті невідома

Його загибель або ж природна кончина залишається загадкою для всіх. Невідомі ні причини смерті, ні обставини, які призвели до трагічного кінця. Від родичів і друзів також ніяких повідомлень і коментарів не надходило. Як би там не було, актора не стало, на момент смерті чоловікові було всього 63 роки, і глядачі можуть згадати чимало хороших фільмів, в яких знімалася ця талановита людина.

Кар'єрний шлях Яковлєва  

Творча стезя Володимира Яковлєва почалася в далекому 1986 році, під час навчання у Вищому театральному училищі імені Щепкіна. Отримавши профільну освіту, нікому не знайомий актор спочатку не міг розраховувати на головні ролі в гучних фільмах, тому доводилося задовольнятися другорядними образами або навіть грою на задвірках.

Вперше глядач побачив Яковлєва на першому плані лише у фільмі 1989 року "Поразка після перемоги". Це драматична картина спортивного напрямку, що цікаво, адже Володимир був майстром спорту з академічного веслування, був кандидатом у майстри з боксу. Але частіше актора запрошували на другорядні ролі, головних в кар'єрі не так багато, як хотілося б.

Перша головна роль Яковлєва у фільмі "поразка після перемоги"

Всього в творчому арсеналі артиста приблизно 170 фільмів і серіалів. Серед найвідоміших - "Золоте дно", "Глухар", "Інтерни", "Ранетки", "За останньою межею", "Кодекс честі", "Мент в законі". Також не зйомками і телевізором єдиними захоплювався актора: Яковлєв ще служив в Малому театрі і театрі "Модерн".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що МакЅим вперше випустила пісню після виходу з коми, фанати ностальгують.

Також ми писали, що український футболіст помер у віці 27 років з невідомої причини.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом