Хто першими покинув шоу "Танці з зірками"? Відомі імена аутсайдерів
Хто першими покинув шоу "Танці з зірками"? Відомі імена аутсайдерів

Хто першими покинув шоу "Танці з зірками"? Відомі імена аутсайдерів

12 вересня в ефір телеканалу "1+1" вийшов другий випуск п'ятого сезону шоу "Танці з зірками". За результатами глядацького голосування і вердикту суддів проект покинула перша пара танцюристів.

Про те, хто пішов з програми, повідомляє телеканалу "1+1".

Імена перших аутсайдерів

У другому ефірі всі учасники демонстрували чуттєві танці, присвячені любові. Хтось танцював для своєї другої половинки, деякі учасники присвятили виступ особистому нещасливому досвіду. Практично всі пари здивували суддів і глядачів своїми номерами, але деякі не змогли змусити серця жорстких, але справедливих журі битися швидше.

За один крок до вильоту опинилися пари Джамали і Антона Нестерко, Фагота і Катерини Трішиної, Івана Люленова і Яни Цибульської. Саме останні не завоювали глядацьку симпатію, і разом з невеликими балами суддів опинилися за порогом проходження в наступний ефір. Раніше в інтерв'ю Каті Осадчій гуморист Іван Люленов зізнався, що не хоче швидко залишати "Танці з зірками", щоб не повертатися в рідну країну.

Несподівані заміни партнерів

Під час прощальної промови Іван був небагатослівним. Він подякував проекту за можливість розкритися, а партнерка Яна Цибульська висловила жаль, що не зможе більше вийти на паркет шоу. "Нам дуже шкода, що ми не зможемо ще потанцювати... Думаю, Ваня міг би ще себе показати", - сказала засмучена Яна.

Що цікаво, разом з гумористом проект покинула його колега Анастасія Оруджова. Актриса "Жіночого кварталу" отримала травму коліна, і тепер її чекає реабілітація після операції – 8 місяців. Це занадто великий термін для перерви, тому Настю в парі замінила її партнерка по "Кварталу" Олександра Машлятіна.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Брітні Спірс оголосила про заручини з молодим фітнес-тренером.

Також ми писали, що на MTV Video Music Awards переміг кліп українки Тані Муіньо: Lil nas X-Montero.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом