"Один є, залишилося четверо", - Потап розповів про плани на дітей з Настею Каменських
"Один є, залишилося четверо", - Потап розповів про плани на дітей з Настею Каменських

"Один є, залишилося четверо", - Потап розповів про плани на дітей з Настею Каменських

Відомий український співак і музичний продюсер Потап (Олексій Потапенко) дав інтерв'ю програмі "Життя відомих людей", де розповів журналістці про майбутні плани на дітей з другою дружиною.

Відео з розмовою опубліковано на YouTube-каналі "ЖВЛ".

"Думають, що не хочемо, раз ми зірки"

У випуску програми багато говорилося про те, як сильно Потап любить свою другу дружину Настю Каменських. Їх соціальні мережі рясніють фотографіями один з одним і підписами зі словами любові. Помітно, що пара живе в благополуччі і щасті, лише тільки відсутність спільних дітей затьмарює довгоочікуваний обома шлюб.

На питання журналістки передачі, чому у 40-річного співака і 34-річної NK за два роки подружнього життя так і не народилася дитина, Олексій відповів, що дуже хоче створити велику і міцну сім'ю, коли для цього прийде час. "Вже в цьому віці у Насті і Потапа повинні з'явитися діти. Чому вони не з'являються? Тому що вони не хочуть. А не хочуть, тому що зірки. Ну як людина думає?", - іронічно передражнив Олексій ймовірні чутки.  

Діти будуть, і не в одній кількості

Потап поспішив переконати глядачів програми, що пара не хоче заводити дітей. Сказав, що обов'язково заведуть не одного, а четверо дітей, але лише тоді, коли "вищі сили дадуть". А поки Настя і Олексій радіють зі спільного життя і проживають його в щасті, спокої і радості. Нагадаємо, артисти одружилися в 2019 році. Раніше Настя не була заміжня, а ось Потам розлучився з першою дружиною в 2015 році, після 16-ти років шлюбу.

Потап розповів, коли у них з Настею Каменських з'являться діти

У Олексія вже є син Андрій від продюсера Ірини Горової, але завести ще чотирьох з Настею Каменських шоумен не проти. Залишилося лише почекати, коли трапиться радісна подія в родині, чому пара не планує перешкоджати.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Брітні Спірс оголосила про заручини з молодим фітнес-тренером.

Також ми писали, що МакЅим вперше випустила пісню після виходу з коми, фанати ностальгують.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом