19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Що їсть Кріштіану Роналду? Колишній шеф-кухар футболіста розкрив секрет чемпіона
Що їсть Кріштіану Роналду? Колишній шеф-кухар футболіста розкрив секрет чемпіона

Що їсть Кріштіану Роналду? Колишній шеф-кухар футболіста розкрив секрет чемпіона

Португальський форвард і один з кращих гравців світу Кріштіану Роналду завжди знаходиться в прекрасній фізичній формі. І справа не тільки в регулярних тренуваннях, а й правильному харчуванні футболіста.

Про це пише Telegram-канал "Бомбардир".

Роналду їсть здорову і недорогу їжу

Про те, що зазвичай вживає футболіст, розповів всьому світу його колишній шеф-кухар Джорджо Барон. Ця людина точно знає про всі кулінарні уподобання португальця, адже готував для нього страви на кожен день протягом довгого часу. Можна сказати, він задовольняв гастрономічні бажання, але також стежив за збалансованістю страв і їх корисністю для здоров'я. Все-таки, футболісту такого рівня не йде харчуватися жирною і калорійною їжею.

Шеф-кухар Роналду-Джорджо Барон-розповів про харчування футболіста

Але Джорджо Барон запевняє, що Кріштіану Роналду ніколи не любив подібну їжу. Спортсмену завжди подавай тільки здорові продукти харчування, але вартість яких не завищена. Адже існує багато начебто корисних продуктів, але часто ціна деяких екзотичних речей перевищує поріг, який футболіст готовий платити за своє насичення.

Головне - використовувати натуральні, органічні, необроблені компоненти, щоб організм швидко насичувався, але не відчував при цьому навантаження або тяжкості. У разі, коли необхідно багато бігати, комфорт в тілі понад усе.

Які страви любить їсти португалець?

За словами шеф-кухаря, його колишній підопічний в плані гастрономії обожнює рибу, курку, телятину, яйця, авокадо, кокосове масло і чорний рис. З цих небагатьох продуктів, якщо включити фантазію, можна приготувати велику кількість різноманітних страв, щоб задовольнити потреби в їжі. Часто для Роналду доводилося готувати салати і нежирні білкові страви.

Кріштіану Роналду їсть їжу на кокосовій олії

З другим зрозуміло, адже білки допомагають нарощувати м'язову масу і відновлювати стан м'язів. Ще один важливий продукт харчування для португальця - кокосове масло, яке має цілий набір корисних компонентів, впливає на загальний стан здоров'я. Цей продукт швидше стимулює відчуття ситості, зміцнює імунну систему, сприяє травленню, покращує рівень холестерину і допомагає спалювати жир на животі.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Андрій Шевченко замінить Мірча Луческу на позиції Тернера ФК "Динамо" Київ.

Також ми писали, що 9-річний українець віджався 1001 раз і встановив національний рекорд.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны