19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Рожевий до лиця! Чи до яйця": Олексій Панін позував лише в жіночих мереживних трусиках
"Рожевий до лиця! Чи до яйця": Олексій Панін позував лише в жіночих мереживних трусиках

"Рожевий до лиця! Чи до яйця": Олексій Панін позував лише в жіночих мереживних трусиках

Олексій Панін - відомий російський актор, який має нехорошу славу в співвітчизників. Чоловік опублікував відверте фото, на якому позував у жіночій білизні під струменями води.

Фотографія доступна на особистій сторінці актора в соціальній мережі Instagram.

"Спеціально для дебілів"

Олексій Панін підписав фотографію такими словами: "Спеціально для дебілів надів труси". Внизу додав хештеги, наприклад, #нудисткийпляж #нудисткийотель #секс #ебля # збоченці. Подібні провокаційні вирази як не можна більше підходять не менш збоченому кадру, який актор виклав в соціальну мережу на розгляд всім підписникам і не тільки. Вони, до речі, іронічно поставилися до витівки росіянина, деякі навіть висловлювали компліменти інтимного характеру.

Олексій Панін надів рожеві мереживні трусики і опублікував фото в них

Одягнувши рожеві мереживні жіночі труси, в обрисах яких недвозначно видно чоловічий статевий орган, Олексій Панін позував під струменями водоспаду. На обличчі - весела посмішка. Все фото рясніє радістю і задоволенням від життя. Підписники оцінили кадр і коментували його наступними словами: "Хороший смак на нижню білизну", "Головне, що в трусах не порожнеча", "Рожевий до лиця! Або до яйця", "Труси явно зайві", "Де такі ж труселі взяти?", "Який шикарний рожевий колір, ви прекрасні, Олексій".

Скандальне життя російського актора

Останні кілька років Олексій Панін не щадить своїх фанатів скандальними витівками, тому фотографія в жіночій нижній білизні не була несподіванкою для шанувальників актора. У 2020 році він отримав посвідку на проживання в Іспанії, знімок під водоспадом, швидше за все, зроблений саме в цій країні. А змінити місце проживання Панін вирішив, піклуючись про благополуччя своєї дочки і мами, яких не хотів залишати в Росії.

Актор Олексій Панін і його дочка Анна

Правда, забрати сім'ю у нього так і не вийшло. 12-річна Анна продовжує ходити в школу, але не іспанську, а проблема переїзду в тому, що у Олексія недостатньо грошей, щоб облаштувати двох родичів. Виявляється, він на невизначений час залишив акторську кар'єру і зараз шукає інші шляхи заробітку. Але обіцяє, то незабаром обов'язково здійснить задумане.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Конор Макгрегор напав на репера Machine Gun Kelly на червоній доріжці церемонії MTV.

Також ми писали, чому Борис Моїсеєв після двох інсультів оформив заповіт на Христину Орбакайте?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом