5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Apple презентувала iPhone 13: ціна на смартфони і дата старту продажів
Apple презентувала iPhone 13: ціна на смартфони і дата старту продажів

Apple презентувала iPhone 13: ціна на смартфони і дата старту продажів

14 вересня відбулася онлайн-презентація смартфонів, планшетів і годинників від компанії Apple. Виробники детально показали, чого очікувати від всієї лінійки iPhone 13, оголосили дати старту попереднього замовлення і продажів.

Трансляція доступна на офіційному YouTube-каналі Apple.

Що пропонують iPhone 13 і 13 mini

Тім Кук розповів глядачам і потенційним покупцям, що всі айфони оснащені процесором А15 Bionic, який є найактуальнішим для сучасних смартфонів. Оперативна пам'ять в моделях нового покоління починається з мінімальних 128 ГБ, максимум в iPhone доступно 512 ГБ. iPhone 13 і 13 mini виходять в п'яти колірних рішеннях – синьому, чорному, рожевому, червоному і сріблястому відтінках. На будь-який смак!

Також генеральний директор компанії продемонстрував роботу камер. Фотографії та відео, зроблені на нові моделі, дійсно вражають якістю і деталізованістю. OLED-дисплей впливає на сприйняття картинки, адже його зробили на 20% яскравішим попереднього покоління. Любителів знімати рухомі об'єкти порадує "кінорежим" зйомки, який дає можливість змінювати фокус в залежності від змісту кадру.

Ціни на iPhone 13 mini починаються від $699, iPhone 13 можна купити від $799.

Лінійка iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max

Розміри моделей вражають: лінійка Pro має 6,1 дюйма, Pro Max - 6,7 дюйма. В наявності водонепроникна окантовка з нержавіючої сталі (рівень захисту, за словами Тіма Кука, кращий в галузі). Кольорові рішення трохи відрізняються, можна купити телефон в графітовому, сріблястому, рожевому і небесно-блакитному кольорах.

Найбільше оновлень отримали камери. Вони можуть похвалитися триразовим оптичним зумом, деталізованими знімками при відсутності світла, функцією макрозйомки, кінематографічним режимом для відео, збільшеною діафрагмою, можливість знімати ProRes Video в 4K 30 FPS для подальшої обробки в додатках.

І нарешті, Pro Max має збільшений акумулятор, який працює довше всіх моделей iPhone – на 2,5 години більше, наприклад, ніж в попередній лінійці. Ціни кусаються: iPhone 13 Pro починається від $999, Pro Max – від $1099. Зробити попереднє замовлення на всі моделі можна вже з 22 вересня, а стартують продажі на офіційному сайті з 24 вересня.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що IPhone 12 різко подешевшав перед виходом IPhone 13: ціна впала на кілька сотень доларів.

Також ми писали, що у "Приватбанку" і без того недешеві кредити стануть ще дорожчими.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом