19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Гранатою замінували статевий орган", - "ветеранка ЛНР" розповіла про "звірства" ЗСУ
"Гранатою замінували статевий орган", - "ветеранка ЛНР" розповіла про "звірства" ЗСУ

"Гранатою замінували статевий орган", - "ветеранка ЛНР" розповіла про "звірства" ЗСУ

Мережу підірвало відео, на якому жінка, нібито ветеран ополчення "ЛНР", розповідає про звірячі знущання українських військових. Фейкова розповідь переплюнула навіть усіма відомого "розп'ятого хлопчика".

Відео опубліковано на платформі YouTube.  

Жахи, які бачила на власні очі

Головною оповідачкою виступила жінка Тетяна Семенюк, за її ж словами – ветеран ополчення самопроголошеної "Луганської народної республіки". На відео вона протягом 5 хвилин з серйозним виглядом розкриває страшну правду про всі жахи, які бачила на власні очі, коли воювала на боці сепаратистів. Мабуть, історія про "розп'ятого хлопчика" вже вичавила з себе всі можливі соки, тому окупанти вирішили знайти нову, якій би співпереживав весь налаштований проти України люд.

Вишенькою на торті стала розповідь про дівчину, яку українські солдати замінували – засунули гранату в статевий орган. Бідоласі не захотіли допомогти навіть лікарі, які побоялися наслідків, тому витягати вибуховий пристрій довелося одному молодому хлопцю-військовому з угруповання сепаратистів. Можна тільки уявити, наскільки це була "ювелірна робота", гідна екранізації за відвагу і безстрашність.

Жінку підняли на сміх

З яким би серйозним виразом обличчя не розповідала Тетяна цю неймовірну історію, було помітно, що жінка сильно нервує, плутається в словах, постійно намагається згадати деталі. Здавалося б, такий несамовитий епізод повинен запам'ятатися на все життя, як і "розп'ятий хлопчик", але Тетяна Семенюк не могла адекватно скласти речення, щоб пояснити глядачам, що саме бачила.

Окупанти придумали новий фейк про українську армію

Звичайно, всі розсудливі люди, які подивилися опубліковане відео, підняли жінку з її розповідями на сміх, не повіривши жодному слову. Тим не менш, спроба дезінформувати і обмовити українську армію знову була зроблена, а значить - інформаційна війна Росії проти України триває.   

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Харкові неповнолітня дівчинка наклала на себе руки на очах у подруги.

Також ми писали, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала голі принади: "Дівчино, легше, мало телефон не впустив".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом