6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Названо найкращі функції Viber, про які ви не знали
Названо найкращі функції Viber, про які ви не знали

Названо найкращі функції Viber, про які ви не знали

У месенджері Viber є корисні і зручні функції, про які не знає більшість користувачів.

Найважливіші з них, з посиланням на інформацію керівництва підрозділу компанії в Східній Європі, перерахували у виданні Today.

Важливі, але маловідомі функції Viber

Функцію відправка відео і фотоматеріалів можна назвати найкориснішою і недооціненою можливістю месенджера Viber. Відправляючи будь-який файл та попередньо його не стискаючи, представники багатьох професій, а також студенти і школярі істотно економлять свої сили і час. Щоб зберегти якісні характеристики медіафайлів, перед відправкою потрібно зайти в налаштування і в розділі "Мультимедіа" вибрати "Якість фото", де потрібно поставити галочку на "Відмінна".

За допомогою Viber фотографії можна відправляти без стиснення

Функція автоматичного перекладу повідомлень від співрозмовників-іноземців прискорює і полегшує як особисте, так і ділове спілкування з людьми з інших країн. Для того, щоб скористатися такою можливістю, потрібно клікнути на повідомленні і з запропонованих дій вибрати "Перевести", вказавши необхідну мову.

У месенджері Viber є корисні, але маловідомі функції

Опція заборони на додавання файлів в галерею дозволить більше не займатися видалення непотрібних мультимедійних даних, які автоматично зберігаються в галереї з Viber. Щоб скористатися функцією, потрібно перейти в підрозділ "Мультимедіа", зняти галочку в пункті збереження фотографій і відеофайлів в галерею. Після цього зберігатися буде тільки той контент, який ви додасте вручну.

Функція нагадувань про важливі дати і події. Скористатися нагадуванням можна через розділ "Мої замітки". Для цього потрібно натиснути і утримувати будь-який запис в цьому розділі, а потім активувати графу "Встановити нагадування".

Раніше MY.UA також повідомляв, що ПЦУ запустила мобільний додаток "Моя церква".

Крім того, ми писали, що шахраї створюють порно з користувачами Instagram, вимагаючи гроші.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом