19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Укрпошта отримала першу партію автомобілів Citroen Berlingo для проекту «Пересувні відділення»
Укрпошта отримала першу партію автомобілів Citroen Berlingo для проекту «Пересувні відділення»

Укрпошта отримала першу партію автомобілів Citroen Berlingo для проекту «Пересувні відділення»

У березні 2021 році дилер CITROЁN ВИДИ Елеганс і компанія Укрпошта підписали знаковий контракт на покупку 1860 автомобілів.

Даний контракт можна впевнено вважати наймасштабнішою подією 2021 року в Україні.

І тепер у вересні в рамках офіційної презентації проекту «Пересувні відділення» була передана перша партія автомобілів CITROЁN Berlingo, які переобладнані відповідно c вимогам клієнта.

Дані автомобілі стали частиною стратегії 100% автоматизації Укрпошти та впровадження проекту пересувних відділень в найвіддаленіших куточках на всій території країни.“Сьогодні ми вийшли на фінішну пряму, ще рік – і кордони між минулим та майбутнім будуть назавжди стерті, ми відмовимося від папірців, а наші клієнти та працівники в усіх куточках України нарешті відчують переваги сучасних технологій та можливостей, які вони надають.

Укрпошта стане єдиною компанією, яка вперше в історії України забезпечить доступність цифрових та банківських послуг у кожному населеному пункті країни.

І цей проєкт давно не про купити машини і комп’ютери.

Він про сучасний клієнтський сервіс і обслуговування «в один клік», про звітність день у день, про якісно нові умови роботи для працівників, про нову сторінку в історії Укрпошти та України.

Велика подяка кожному, хто разом з нами робить це реальністю”, − зазначив Ігор Смілянський, генеральний директор Укрпошти.

В рамках презентації проекту гостям продемонстрували автомобілі Citroёn Berlingo L2 «Worker», які дообладнані для того, щоб внутрішня конфігурація задовольняла всі вимоги для ефективної роботи мобільного пошти.

Авто розраховані на трьох осіб і обладнані робочим місцем для бригади.

Пересувне відділення має тепло- і шумоізоляцію, систему GPS, кондиціонер, щоб поштова команда працювала комфортно за будь-якої погоди.

При цьому авто має великий ізольований багажний відсік для посилок, систему для сортування кореспонденції, вогнестійкий сейф.

CITROЁN Berlingo – місткий, просторий, надійний фургон.

А у версії «Worker» це автомобіль для справжніх професіоналів, який пропонує збільшену вантажопідйомність до 1000 кг, а багажне відділення має додаткове освітлення і кільця для кріплення вантажів.

Системи Grip Control і Hill Assist Descent, збільшений кліренс (+30 мм), великі колеса (690 мм) з шинами Mud & Snow для кращого зчеплення з дорогою – все це стане в нагоді для їзди по важкопрохідних ділянках.

Потужний і економічний турбодизель об’ємом 1,6 і потужністю 92 л.

володіє достатньою силою, щоб впораєтися з будь-якими навантаженнями (звичайно, в рамках дозволених правилами і характеристиками автомобіля).

А використання 6-ступінчастою «механіки» гарантує невелику витрату палива і простоту обслуговування: трансмісія буде служити довго.

Автомобілі CITROEN давно вже стали більше ніж просто засібом пересування – це в першу чергу комфорт, свобода і надійність.

І компанія Укрпошта в рамках реалізації проекту «Пересувні відділення» потребувала надійних і витривалих автомобілів, які готові подолати всі перешкоди на шляху до кінцевої точки доставки.

Тому їх вибір припав саме на Бренд CITROЁN і новий Berlingo L2 «Worker».“Ключовою задачею Stellantis в Україні є якраз забезпечення мобільності для клієнтів та впровадження рішень, які мають приносити задоволення від користування нашими продуктами, а також постійне вдосконалювання якості своїх послуг.

Ми на одній хвилі з бізнесом, адже розуміємо їхні потреби.

З Укрпоштою у нас склались міцні та довготривалі відносини.

Citroen Berlingo – надійний, комфортний, мультизадачний автомобіль, випробуваний сотнями кілометрів хороших і поганих доріг та різними погодними умовами, і я надзвичайно задоволений, що саме ця “робоча конячка” буде обслуговувати клієнтів Укрпошти у всіх куточках нашої країни”, − зазначив Руслан Акімов, директор Пежо Сітроен Україна.

Даний проект з підготовки та передачі автомобілів проводив дилер Бренду CITROЁN ВІДІ Елеганс.

Вибір дилера Бренду пояснюється рядом причин: впевненість у партнері, готовність надавати якісний продукт, зручне і уважне післяпродажне обслуговування.

Можна стверджувати, що дилер CITROЁN ВІДІ Елеганс за багато років роботи на ринку вже заслужив у приватних і корпоративних клієнтів відмінну репутацію.

Компанія CITROЁN ВІДІ Элеганс змогла запропонувати кращу ціну на покпку, а також найпростіші і вигідні умови подальшого обслуговування.“Безумовно, якість мобільних відділень для Укрпошти нашого виробництва є на першому місці.

Саме з такою установкою ми йшли у цей проєкт.

Особисто я певен, що з цими автомобілями кореспонденція, поштові відправлення, пенсії будуть доставлені до адресатів у найвіддаленіші населені пункти регіонів України за принципом «точно і вчасно».

Адже їх там чекають, і завжди – з нетерпінням”, − Віталій Джуринський, голова наглядової ради VIDI.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Источник материала
Поделиться сюжетом