19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Полтаві 10-річна школярка втратила свідомість на уроці й померла
У Полтаві 10-річна школярка втратила свідомість на уроці й померла

У Полтаві 10-річна школярка втратила свідомість на уроці й померла

15 вересня в Полтаві на уроці фізичної культури стало погано 10-річній дівчинці. Вона втратила свідомість, після чого в навчальний заклад викликали швидку допомогу. Але реанімація не допомогла.

Про інцидент повідомляє прес-служба Національної поліції Полтавської області.

Зомліла на уроці

У ліцеї № 33 Полтавської міської ради на уроці фізкультури школярка у віці 10 років втратила свідомість. Урок відразу припинили, вчителі спробували привести дитину до тями, але безрезультатно. Викликали карету швидкої допомоги і до приїзду лікарів не залишали спроби реанімувати ученицю.

Коли прибула швидка допомога, постраждала все ще перебувала без свідомості. Її відвезли в Дитячу міську клінічну лікарню №1. Там, за інформацією першоджерела, докторами проводилися реанімаційні заходи, але вони не допомогли врятувати дитину. Школярка померла, хоча причини несподіваної смерті залишаються невідомими.

У Полтаві 10-річна дівчинка померла на уроці фізкультури

Поліція внесла справу в Єдиний реєстр досудових розслідувань і відкрила провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство без кваліфікуючих ознак). На даний момент тривають слідчі заходи.

Часті випадки смерті дітей на уроках фізкультури

За останній час діти часто втрачали свідомість і потрапляли до лікарні після або під час проведення уроків фізкультури. Хоча влітку не було навчального процесу, діти проводили час в таборах, де також передбачені фізичні навантаження.

Випадків смерті школярів на уроці фізкультури стало більше

На жаль, багато випадків втрати свідомості закінчувалися летально. При чому, у дітей не було ніяких ознак захворювань або супутніх хвороб, які могли посилитися заняттями спортом.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що в Єгипті несподівано обірвалося життя молодої учасниці "МастерШеф" Стелли Клименко.

Також ми писали, що в Харкові неповнолітня дівчинка наклала на себе руки на очах у подруги.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом