Кращі серіали Netflix: топ-5 фільмів, які точно сподобаються всім глядачам
Кращі серіали Netflix: топ-5 фільмів, які точно сподобаються всім глядачам

Кращі серіали Netflix: топ-5 фільмів, які точно сподобаються всім глядачам

Щоб вечір пройшов вдало, треба просто вибрати правильний серіал. Навіть той, хто не фанатіє від такого способу розважитися й відпочити, оцінить серіали від Netflix, про які ми зараз розповімо. 

Американський сервіс Netflix представив рейтинг своїх серіалів. Про п’ятірку кращих розповімо детальніше.

Кращі серіали Netflix

«Паперовий будинок»

В Іспанії показали, що таке справжні серіали. «Паперовий будинок» — це історія про групу злодіїв, які вирішили обікрасти Монетний двір Іспанії (1-ий сезон). Жанр — кримінальна драма. Серіал продуманий настільки тонко, що відірватися від нього неможливо. Доказ того — шалена популярність у всьому світі. Наразі знято 5 сезонів «Паперового будинку». А фанати хочуть ще і ще.

«Клікбейт»

Другий за популярністю серіал «Клікбейт». Він зовсім новий — прем’єра відбулася у серпні цього року. Однак це не завадило йому вийти на 2-ге місце рейтингу. Головний герой картини стає причетним до кіберзлочину. Герої мають розібратися, хто за всім цим стоїть.

«Люпен»

«Благородний»  злодій Люпен — головний герой серіалу. Він має помститися за свого батька, якого звинуватили у злочині, хоч той був невинний. Два сезони серіалу дуже полюбилися глядачам.

«Статеве виховання»

Не поспішайте відкидати цей комедійно-драматичний серіал, думаючи, що він розрахований виключно на підлітків. Так, головні герої — школярі. Однак теми, які піднімаються в серіалі, набагато доросліші, ніж здається. Скоро, до речі, покажуть третій сезон.

«Еліта»

Ще один іспанський серіал, 5 сезонів якого так захопили глядачів. Історія підлітків із звичайних сімей, які потрапили на навчання до елітної школи. Стосунки з однокласниками таким учням налагодити було нелегко, що в результаті призвело до страшних наслідків.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що кінокритики ВВС обрали найкращі фільми 2021-го року.

Також портал MY.UA писав, що названі головні серіали-претенденти на "Еммі".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом