19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Razer створить напальчники для справжніх геймерів
Razer створить напальчники для справжніх геймерів

Razer створить напальчники для справжніх геймерів

Виробник професійного ігрового обладнання не зупиняється на стандартному асортименті. Razer запустив у продаж геймерскі напальчники, створені для завзятих мобільних гравців.

Про це компанія заявила на своєму офіційному сайті.

Кому призначена продукція?

Як пишуть виробники на сайті, напальчники створені для "для шанувальників змагальних мобільних ігор і спроектовані так, щоб вбирати вологу і зберігати пальці сухими під час тривалих ігрових сесій". Значить, дійсно в них є потреба, адже завзяті гравці часто не піклуються про час і можуть провести за екраном телефону багато годин. За такий час пальці втомлюються і пітніють, що заважає якісній грі. Для геймерів немає нічого страшнішого, ніж погана координація пальців і кисті.

Компанія Razer випустила геймерські напальчники для любителів мобільних ігор

Razer подбала про своїх покупців і не продає людям напальчники з аби-якого матеріалу. Згідно з інформацією на сайті, продукція зроблена з "гладкої високочутливої ​​тканини, а склад матеріалу наступний: тканину Silver Fiber Fabric 35%, нейлон 60%, спандекс 5%". Товщина - приблизно 0,8 мм, так що буде тепліше подушечкам. Плюс не треба турбуватися за розмір - Razer стверджує, що універсальність і тягучість тканини дозволяє налізти на палець будь-якого типу.

Скільки коштує цікава річ?

Одна пара геймерських напальчников обійдеться покупцеві в 10 доларів, що за курсом - приблизно 270 гривень. Але це не єдиний варіант використання Gaming Finger Sleeves (оригінальна назва аксесуарів): для більш просунутих гравців є можливість купити подібну річ для пальців на ногах. Правда, такий захист коштує дорожче - 50 доларів за пару (1 332 гривень).

Напальчники запобігають потінню і забезпечують сухість пальців на довгий час


Радує те, що напальчники можна прати як звичайну річ. Регулярне використання не сприяє тому, щоб тканина завжди залишалася чистою і придатною для надягання.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Apple презентувала iPhone 13: ціна на смартфони і дата старту продажів.

Також ми писали, що Instagram поверне кнопку Direct і додасть ще дві нові "фішки".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом