Скільки Тіна Кароль заробляє за концерт: і це ще знижені розцінки
Скільки Тіна Кароль заробляє за концерт: і це ще знижені розцінки

Скільки Тіна Кароль заробляє за концерт: і це ще знижені розцінки

Поп-діва українського шоубізу Тіна Кароль, окрім співочої кар’єри, займається й іншими видами діяльності, які приносять їй прибуток. Однозначно, артистка вміє заробляти гроші. Стало відомо, який гонорар співачка вимагає за свій виступ.

Інформація з’явилася на сайті Prozorro.

Тіна Кароль - дуже популярна в Україні співачка. Взагалі без неї важко уявити наш зірковий Олімп. Вона дає концерти, з’являється в різних програмах, ток-шоу, її запрошують вести різні проєкти, наприклад, «Танці з зірками», або бути вокальною тренеркою («Голос країни»). Окрім цього, співачка виступає на корпоративах і, звісно ж, отримує за це гонорари. 

Концерт Тіни Кароль у Мелітополі

Нещодавно стало відомо, що Тіна Кароль виступатиме у Мелітополі 26 вересня. Вона привітає його жителів із днем міста. За даними сайту Prozorro, за концерт у міській раді Мелітополя виклали 388 тисяч гривень (більш ніж 10 тисяч доларів). 

Тіна Кароль виступить 26 вересня у Мелітополі

Тіна Кароль знизила розцінки

Пандемія коронавірусу повпливала на різні сфери життя. Шоу-бізнес не виняток. Так, багатьом зіркам, аби повністю не втратити заробіток, довелося значно знизити вартість своїх послуг. Так, Тіна кароль до пандемії за концерт заробляла удвічі більше, ніж зараз. За свій виступ співачка отримувала до 16 тисяч доларів (600 тисяч гривень на той час). 

Говорять, що кожен крутиться, як може. Тіна Кароль, наприклад, крім концертів, корпоративі та телебачення, активно займається й іншими напрямами діяльності. За останній час вона випустила свої іменні свічки, колекцію взуття, фірмову червону помаду, пам’ятні тарілки тощо. 

Тіна Кароль знизила розцінки на концерти

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що продюсер "Танців з зірками" розповів, чому Тіна Кароль покинула проєкт.

Також портал MY.UA писав, що Тіна Кароль розповіла, чи вживає алкоголь перед концертами.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом