19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Андрій Шевченко може стати тренером турецької національної збірної
Андрій Шевченко може стати тренером турецької національної збірної

Андрій Шевченко може стати тренером турецької національної збірної

15 вересня в німецькому спортивному журналі написали про можливість тренерства національної збірної Туреччини з футболу колишнім тренером української національної команди.

Подробиці повідомляє видання Kicker.

Список кандидатів на посаду

Турецька футбольна федерація (TFF) оголосила список претендентів на посаду головного тренера збірної з футболу. Поки що відомі імена тільки двох, можливо, найбільш потенційних. Крім Андрія Шевченка TFF розглядає тренера збірної Німеччини з футболу U-21 Штефана Кунца. Завдяки йому молодіжна команда двічі ставала чемпіоном Європи, що чітко говорить про професійні якості тренера.

Андрій Шевченко розглядається як кандидат в тренери національної збірної Туреччини

Також є інформація, що Кунц вже спілкувався з футбольною федерацією Туреччини, але говорити про прийняття рішення ще рано. Андрій Шевченко теж мовчить, не коментуючи ситуацію. Раніше ходили чутки, що він може стати тренером ФК "Динамо" замість Мірча Луческу, коли у того закінчиться контракт в 2023 році.

Мабуть, колишній тренер збірної України розглядає кілька пропозицій і не має наміру задовольнятися лише однією можливістю.

Колишній тренер турецької збірної з ганьбою пішов з посади

Шенол Гюнеш з ганьбою був звільнений з поста тренера після програшу Нідерландам


Необхідність в пошуках нового тренера виникла після того, як Шенол Гюнеш з ганьбою покинув свою посаду після розгромної поразки збірній Нідерландів в рамках кваліфікації ЧС-2022 з рахунком 1:6.

Тоді як Андрій Шевченко славиться тим, що під його проводом українська команда вперше в історії вийшла в чвертьфінал чемпіонату Європи.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що олімпійський чемпіон Олег Верняєв загрожує змінити громадянство через конфлікт в українській збірній.

Також ми писали, що Андрій Шевченко замінить Мірча Луческу на позиції тренера ФК "Динамо" Київ.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом