19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Білецький заявив, що дії української влади суперечать концепції мілітаризованої країни
Білецький заявив, що дії української влади суперечать концепції мілітаризованої країни

Білецький заявив, що дії української влади суперечать концепції мілітаризованої країни

Що найголовніше в ізраїльському досвіді мілітаризованої країни? Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький заявив у своєму блозі, що ключовим принципом є озброєна нація.

За словами націоналіста, ізраїльський досвід мілітаризованої країни полягає в тому, аби створити абсолютно озброєну націю. Він підкреслює, що всі ізраїльтяни отримали військову спеціальність та пройшли військову службу. І це, зауважує Білецький, стосується навіть депутатів.

Лідер Нацкорпусу зізнається, що йому імпонує така концепція. «Я як націоналіст вважаю зараз Ізраїль взірцем національної держави багато у чому і десятьма руками за те, щоб Україна прийняла досвід Ізраїлю у війні та мирі», - каже Білецький.

Але він ставить питання про те, чи готова Україна за прикладом Ізраїля будь-якої миті захисти себе. Аби не бути голослівним, націоналіст нагадує, що верхівка України – це люди, які не мають за спиною військової служби, які уникали мобілізації і проігнорували свій військовий обов’язок у часи війни.

А відтак Білецький вважає, що втілити пропозицію Кулеби неможливо: «Кулеба заявив, що Україна повинна припинити сподіватися на Захід і повинна розраховувати на ізраїльський досвід і повинна ставати, за прикладом Ізраїлю, гнучкою мілітаризованою країною».

Лідер Нацкорпусу підсумовує, що дії української влади суперечать тому, аби зробити з України мілітаризовану державу.

Як повідомляв My.ua, Білецький заявив, що нова українська тероборона базується на старій радянській.

Також My.ua писав про те, що Білецький пояснив, за якою тактикою влада збирається повертати окуповані території.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны