19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Новий сезон шоу "Холостячка" стартує 17 вересня: Злата Огнєвіч обіцяє сенсацію
Новий сезон шоу "Холостячка" стартує 17 вересня: Злата Огнєвіч обіцяє сенсацію

Новий сезон шоу "Холостячка" стартує 17 вересня: Злата Огнєвіч обіцяє сенсацію

17 вересня на телеканалі "СТБ" стартує другий сезон популярного реаліті-шоу "Холостячка", де головною героїнею, за серце якої будуть боротися 15 неодружених чоловіків, стане співачка Злата Огнєвіч.

Про це повідомляється на сторінці проекту в соціальній мережі Instagram.

Екстремальність і феєрія романтики в новому сезоні

Українська співачка, Заслужена артистка Автономної Республіки Крим Злата Огнєвіч буде перебирати хлопцями в другому сезоні "Холостячки". Алгоритм проекту такий ж: 15 пекучих молодих хлопців будуть влаштовувати для дівчини побачення в надії дістати заповітну бутоньєрку. Їх Злата віддасть лише тим чоловікам, які здивують своєю особистістю і змусять серце битися швидше.

Злата Огнєвіч стала учасницею другого сезону проекту "Холостячка"

Як стверджує учасниця, для неї проект став більш важливою подією в житті, ніж планувалося. Завдяки шоу вона змогла багато чого зрозуміти в собі, розкрити причини того, чому не виходило побудувати довгі і щасливі відносини з колишніми. "Потрібно говорити партнеру «так» частіше, ніж я собі дозволяла", - ділитися співачка.

Вже о 19:00 на телеканалі "СТБ" відбудеться прем'єра, де на першій вечірці знайомства трапиться багато несподіваних речей. Злата Огнєвіч зізналася, що за один день змогла взяти участь у багатьох авантюрах, на які сама б ніколи не погодилася. Тому глядачів чекає ексклюзивність, екстремальні розваги та багато романтики.

Хто побореться за прихильність холостячки?

Учасники "Холостячки": стоматолог Роман і ресторатор Веніамін


У другому сезоні вибір у Злати буде дуже різноманітним. Серед учасників проекту - чернівецький офіціант, який зміг перебратися в Лондон і відкрити власний ресторан. Інші чоловіки похвалитися такими професіями та діяльністю як стоматологія, блогерство, психологія, медицина, дайвінг, правоохоронні органи та ін. У холостячки буде складний вибір, якщо брати до уваги, що ніхто не захоче йти з шоу, що не показавши себе в кращому світлі.

У першому сезоні "Холостячки" приймала участь Ксенія Мішина, яка покинула проект разом з обранцем Олександром Еллертом. Правда, після року стосунків пара розлучилася, але навколо них часто плетуться інтриги і плітки, тому хто знає, чи остаточно розбіглися головні романтики сезону.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Холостячка" Злата Огневич відверто розповіла про свою вагу.

Також ми писали, що Потап розповів про відносини Насті Каменських з його колишньою дружиною Іриною Горовою: "Військові дії".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом