Експрем'єр-міністр Володимир Гройсман похвалився Вінницею після перемоги: "Комфорт на першому місці"
Експрем'єр-міністр Володимир Гройсман похвалився Вінницею після перемоги: "Комфорт на першому місці"

Експрем'єр-міністр Володимир Гройсман похвалився Вінницею після перемоги: "Комфорт на першому місці"

Експрем'єр-міністр України (2016-2019) Володимир Гройсман привітав рідну Вінницю і громадян цього міста з тим, що місто в черговий раз стало найкомфортнішим для проживання в нашій країні.
Дослідження було проведено міжнародним республіканським інститутом за підтримки МЗС Канади та урядового Агенства США з міжнародного розвитку. На другому місці в рейтингу розташовується Луцьк, на третьому місці опинився Івано-Франківськ.

Скрін, Facebook Гройсман

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися
"Далі за рейтингом - одночасно Луцьк, Івано-Франківськ, Чернігів, Хмельницький та Маріуполь. Так тримати! Інші не менш прекрасні наші міста - підтягуйтеся до лідерів) міста - це в першу чергу люди. Їх комфорт повинен бути завжди на першому місці", - йдеться в публікації.
Експерти склали рейтинг завдяки соціологічним опитуванням, в ході яких оцінили 22 послуги, надані міською та іншою владою.

Люди на вулиці, скріншот: Youtube

"Це справжнє досягнення постійної багаторічної праці професійної згуртованої команди!", "За що перше місце? Був цього року в червні. Приїжджали подивитися фонтан. Більш правда в місті нічого не бачили, але комфортним воно не є, тому що виїзд з міста десь від 9 до 10 ранку-це просто жах: пробки такі, що стоїш, то їдеш помаленьку.... Ось тому і питання: де комфорт?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, не Київ, Не Львів, і навіть не Одеса: названо найкраще місто України для життя

Як повідомляв "Знай.ua", Гройсман з Нищуком злетіли в небо, але українці "опустили на землю": "Н**рена не зробили"

Знай.ua писав, Володимир Гройсман показав знімок у стилі Януковича, українці не оцінили - "Далі фото з ветеранами та дітьми"

Теги по теме
Винница Виктор Янукович Владимир Гройсман
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны