28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Що подивитися: кращі серіали за версією премії "Еммі"
Що подивитися: кращі серіали за версією премії "Еммі"

Що подивитися: кращі серіали за версією премії "Еммі"

Пройшла 73-тя церемонія вручення премії "Еммі". Не дарма премію називають серіальним "Оскаром". На церемонії нагородили кращі проекти року.

Список серіалів, які варто подивитися за результатами премії "Еммі" опублікувало видання Рeopletalk.

"Тед Лассо"

Серіал "Тед Лассо" став кращим комедійним серіалом року за версією премії "Еммі". Також проект забрав статуетки в номінаціях "Краща актриса другого плану в комедійному серіалі", "Кращий актор другого плану в комедійному серіалі" і "Кращий актор в комедійному серіалі".

Сюжет будується навколо тренера збірної коледжу Канзасу з американського футболу. Він весела, оптимістична людина і зірка YouTube. Однак власниця одного з англійських клубів наймає чоловіка в якості тренера для своєї команди, щоб він розвалив її. Головний герой, не знаючи цього, підходить до своїх нових обов'язків з усім ентузіазмом.

"Хитрощі"

Ще один тріумфатор "Еммі". Серіал забрав три статуетки премії, серед яких "Краща актриса в комедійному серіалі". Також проект нагородили за кращу режисуру і кращий сценарій комедійного серіалу.

Серіал розповідає про легендарну комедіантку Дебори Венс. З часом вона все менше цікава публіці. Щоб знову завоювати любов глядачів і залучити більш юну аудиторію, Дебора починає співпрацювати з молодою авторкою з Лос-Анджелеса.

"Корона"

Воістину найуспішніший серіал "Еммі" цього року. Проект зібрав найбільшу кількість статуеток премії - сім. Серед них нагорода за кращий драматичний серіал, за кращу режисуру, кращий сценарій драматичного серіалу.

Серіал розповідає про життя королеви Великої Британії Єлизавети II. Події стартують з дня її весілля в 1947-му році. Серед інших героїв в серіалі також буде принцеса Діана.

"Мейр з Істтауна"

Серіал, в якому головну роль зіграла Кейт Вінслет. На "Еммі" проект забрав нагороди в трьох номінаціях.

Історія розповідає про детектива Мейр Шіен, яка живе в невеликому місті в Пенсільванії. Вона займається розслідуванням вбивства, паралельно стикаючись з особистими проблемами.

Серіал захоплює з перших хвилин.

"Хід королеви"

Ще один серіал, який наробив багато шуму в минулому і в цьому році. Він забрав статуетки "Еммі" в номінаціях "Кращий міні-серіал" і "Краща режисура міні-серіалу".

Сюжет серіалу розгортається навколо шахістки Елізабет Хармон. Елізабет - сирота. Новий дім вона знайшла в католицькому притулку. Там же дівчина починає грати в шахи. Спочатку - з прибиральником у підвалі, а після - на міжнародних турнірах.

Паралельно розвивається і особисте життя дівчини. Серіал постійно тримає глядача в напрузі. Особливо сильно змушують напружитися сцени матчів.

"Холстон"

Ще один серіал, що забрав нагороду "Еммі". Історія життя модельєра Роя Холстона - його сходження і падіння.

Перша популярність до модельєра прийшла, коли його капелюшок на інавгурацію свого чоловіка вдягла Жаклін Кеннеді. Розробки Холстона направляли жіночу моду США 1970-х років.

"Я можу знищитися тебе"

Ще один міні-серіал, який отримав дві статуетки "Еммі" в цьому році як "Кращий міні-серіал" і за кращий сценарій до міні-серіалу.

Драма розповідає про письменницю Арабеллу Ессіуеду. Вона живе в Лондоні і веде безтурботне життя. Проте все міняється, коли дівчина прокидається і не може згадати, що було напередодні.

Нагадаємо топ-5 серіалів, які точно сподобаються всім глядачам.

Читайте також, які сцени з фільмів вважають найсексуальнішими?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом