5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Сестра Сенцова обматюкала Україну, заявивши, що "пакує валізи"
Сестра Сенцова обматюкала Україну, заявивши, що "пакує валізи"

Сестра Сенцова обматюкала Україну, заявивши, що "пакує валізи"

Сестра Сенцова вирішила "пакувати валізи" і їхати / фото facebook.com/skorost.zvuka/photos

Двоюрідна сестра режисера і колишнього політв'язня Олега Сенцова Наталія Каплан раптово нецензурно облаяла Україну, заявивши, що покидає її. Громадянкою України Каплан стала в травні 2019 року після відповідного указу тодішнього президента Петра Порошенка.

У своєму посту в Facebook увечері в понеділок вона з незрозумілих причин вирішила не вибирати виразів на адресу своєї нової батьківщини.

"Здається, це найгірша країна для еміграції. Не приїжджайте сюди. 5 років пекла. А я рада, що пакую валізи і повертаюся додому", - написала вона, почавши пост з нецензурної лексики.

скріншот

У коментарях, відповідаючи на численні запитання, Каплан написала, що її не зламували, а також примудрилася "послати" свого брата.

"Мене не зламали. Але я тут буквально вмираю. Я не можу тут жити. І нехай це буде для українців доказом, що не брати", - пише Каплан.

скріншот

Як відомо, час перебування Сенцова в російській в'язниці за сфабрикованим звинуваченням Каплан активно виступила на захист брата, брала участь у заходах з вимогою його звільнення. Після підписання указу про надання їй українського громадянства сестра режисера не приховувала своїх емоцій.

Автор: Віолетта Орлова

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны