Речі у вашому будинку, які притягують нещастя і хвороби
Речі у вашому будинку, які притягують нещастя і хвороби

Речі у вашому будинку, які притягують нещастя і хвороби

Часто ми не помічаємо, як збираємо і зберігаємо купу непотрібних речей. Вони можуть містити приємні спогади про моменти або близьких людей. Проте такі речі також притягують нещастя.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Список речей, з якими необхідно негайно розлучитися.

Розбиті дзеркало і скло

Розбиті дзеркала, на яких є тріщини чи невеликі сколи – усе це притягує негатив і неприємності. Від таких пошарпаних скляних речей необхідно позбутися в першу чергу.

Розбите скло приносить нещастя

Зношений одяг

Ще одна погана звичка – зберігати вдома зношений одяг. У кожній шафі є речі, які вже не годяться, щоб носити,  але і викинути їх шкода. Проте такий одяг може принести хвороби в дім. Розлучайтеся з ними без жалю. Це ж стосується поношеного взуття, особливо капців.

Сміття у сумках і гаманцях

У наших сумках гаманцях і кишенях ми часто забуваємо різноманітні чеки, папірці, обгортки та інше. Такий непотріб притягує невдачі та плутанину у справах. Викиньте їх негайно.

Поломана техніка

Також погано впливає на енергетику вдома наявність поломаної техніки, яку неможливо відремонтувати. Не варто тримати такі речі вдома. Адже вони блокують ваш розвиток, а також займають забагато місця.

Речі небіжчиків

Часто ми залишаємо вдома речі померлих родичів чи близьких людей. Адже вони нагадують нам тих, кого ми любили. Не варто цього робити. Речі небіжчиків просякнуті негативом. Зберігання таких речей може погіршити ваше здоров’я.

Несправний годинник

Поломаний годинник у домі гальмує ваш розвиток і рух вперед, а також притягують неприємності. Не варто зберігати годинник, що зупинився.

Якщо стрілки перестали йти просто у вас на очах, но постарайтеся не запам’ятовувати час. А сам годинник на цілу ніч покладіть у воду. А зранку викиньте.

Порожні пляшки

Ще одна річ, яка притягує негатив до дому – порожня пляшка. Така тара символізує порожнечу в будинку.

Порожні пляшки призводять до зниження фінансових статків сім’ї, а також до падіння енергетичних потоків. Найкраще здати пляшки за будь-яку символічну ціну. Так ви зможете замінити негативну енергію, яку вони несли, на позитив.

Порожні пляшки притягують негатив

Зіпсовані фотографії або плівки

Фотографії зберігають пам’ять. Проте не завжди старі світлини можуть похвалитися чітким зображенням. Якщо у вас вдома є фотографії з дефектами, а на них зображені ваші близькі, то ні в якому разі не вивішуйте їх. Краще зберігати такі фото в альбомі.

Вважається, що знімки з дефектом притягують погану енергетику і хвороби.

Подарунки від неприємних вам людей

Якщо у вас вдома зберігається щось подароване людиною, до якоъ ви відчуваєте неприязнь, то краще викинути таку річ. Адже вона може зберігати увесь той негатив, яким її наділив дарувальник.

При чому такий презент краще не тільки не зберігати вдома, а й взагалі не тримати в руках.

Мушлі

Численні мушлі та черепашки, які часто привозять після відпочинку біля моря, - речі, наповнені негативною енергією. Адже мушля – це будинок мертвого молюска. Тому такі сувеніри краще викинути.

Зіпсований віник

Старий, зіпсований віник накопичує бруд і негатив. Щоб не зберігати вдома негатив і хвороби, віники краще якомога частіше міняти – купувати новий, а старий викидати без жодного жалю.

Статуетки птахів приносять нещастя

Статуетки та сухі квіти

Статуетки різних птахів – голуба, сороки, ворона, орла або лелеки – приносять власнику нещастя. Фігурка слона з опущених хоботом – до зневіри і стресу. Собака або лев, який сидить чи розтуляє пащу, приносить нещастя.

Статуетки риб приваблюють до дому злодіїв, а роги тварин вдома – приносять хвороби. Це ж стосується і букетів із сухих квітів.

Фігурки з гіпсу вдома послаблюють волю власників.

Нагадаємо, що Богомолець розповіла, що обов'язково зараз має бути у кожного українця.

Раніше MY.UA повідомляло, які шпалери обрати на кухню.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом