16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Сестра Олега Сенцова обматюкала Україну і заявила, що їде "додому": "Це найгірша Країна"
Сестра Олега Сенцова обматюкала Україну і заявила, що їде "додому": "Це найгірша Країна"

Сестра Олега Сенцова обматюкала Україну і заявила, що їде "додому": "Це найгірша Країна"

У соцмережі з'явилося дивне повідомлення двоюрідної сестри режисера і колишнього політичного в'язня Олега Сенцова Наталії Каплан - з нецензурною лайкою на адресу України і заявою про намір покинути її межі.

Відповідний пост Каплан 20 вересня розмістила на своїй Facebook-сторінці.

Детальніше про Facebook-пост Каплан

У своїй публікації вона, не пояснюючи причин, нецензурно висловилася про свою нову батьківщину, пославши її за відомим напрямком і назвавши "найгіршою країною для еміграції".

Скрін посту Каплан у Facebook

Родичка Сенцова також порадила не приїжджати сюди, а своє перебування в Україні іменувала "5 роками пекла" і висловила радість від того, що пакує валізи і повертається "додому".

Користувачів обурило висловлювання Каплан і вони залишили численні коментарі і запитання горе-українці. Вона ж у відповідь запевнила, що написала пост сама і її сторінку не зламали, а також зазначила, що українці з росіянами - не брати.

Коментар Каплан під постом

Пізніше Каплан написала, що від неї почали відписуватися користувачі, у зв'язку з чим вона запропонувала відписуватися всім, хто підписався на неї через Сенцова, зазначивши, що "взагалі-то він вийшов".

При цьому Каплан також додала, що "не продасться" Путіну, який, за її словами, для неї "ворог куди довше, ніж для України".

Як Каплан стала громадянкою України?

У той час як Сенцов перебував у в'язниці РФ через сфабриковане звинувачення, Каплан активно захищала брата, брала участь у протестах з вимогою його звільнити.

Сестра Олега Сенцова - Наталія Каплан

Після цього - у травні 2019 року - на той час президент України Петро Порошенко підписав указ про надання їй українського громадянства. Це тоді дуже порадувало сестру режисера. Що вплинуло на такі кардинальні зміни в її настроях-невідомо.

Раніше ми повідомляли, що українська блогерка, яка зізналася в любові до РФ, подала в суд на офіцера ЗСУ.

Також MY.UA розповідав, що Арестович розповів, що чекає на жителів ОРДЛО за участь у російських виборах.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны