Скандал на "Танцях з зірками": Зарицька назвала ім'я хореографа, який відмовився виступати з нею
Скандал на "Танцях з зірками": Зарицька назвала ім'я хореографа, який відмовився виступати з нею

Скандал на "Танцях з зірками": Зарицька назвала ім'я хореографа, який відмовився виступати з нею

Українська співачка, солістка популярної групи Kazka Олександра Заріцька поділилася журналістці програми "Життя відомих людей" інформацією, який хореограф відмовився танцювати з нею в парі.

Інтерв'ю зі співачкою опубліковано на YouTube-каналі "ЖВЛ".

Чому трапилася заміна партнерів?

Як зізналася співачка, спочатку їй поставили в партнери хореографа, з яким за кілька репетицій вона встигла добре здружитися і знайти спільну мову. Але, коли до прем'єри на телеканалі "1+1" залишався практично місяць, Саша посварилася із зірковим танцюристом, через що той завчасно покинув проект.

Про цю неприємну ситуацію Заріцька вже розповідала ведучій Маші Єфросиніній в інтерв'ю, яке вийшло 10 серпня на її YouTube-каналі, але ім'я тоді так і не назвала. Лише уточнила, що "він був не дуже впевнений, що зі мною може протриматися в проекті довго". За словами учасниці "Танців з зірками", вона прийшла на проект з метою перемогти, і для цього їй в партнери потрібна людина, яка "буде рвати просто всіх і підтримувати бойовий дух".

Хто "кинув" Олександру на проекті?

Саме на цьому грунті відбулася зміна партнера. Перший хореограф, як поділилася співачка, не вірив повністю в успіх, тому був змушений відмовитися від шоу. Вже журналістці "ЖВЛ" Саша зізналася, що це був український хореограф Олександр Прохоров, який раніше вже танцював на паркеті передачі в парі з Анною Різатдіновою і посів друге місце.

Олександра Зарыцька та Юрій Мєшков на проекті "Танці з зірками"

Для Саші зміна партнера стала великим ударом, тим більше, в такій близькості до прем'єри. Але новий партнер - Юрій Мєшков - виправдав очікування і став гідною заміною Прохорову. Зараз, через два випуски, команда продовжує участь і бореться за перемогу.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що покійний Григорій Чапкіс "ожив" на паркеті шоу "Танці з зірками".

Також ми писали, що у Києві пройшов Марш рівності за права ЛГБТ: найяскравіші фото.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом