6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Холостяк" Михайло Заливако і його обраниця Ганна Богдан показали щасливі фото з весілля
"Холостяк" Михайло Заливако і його обраниця Ганна Богдан показали щасливі фото з весілля

"Холостяк" Михайло Заливако і його обраниця Ганна Богдан показали щасливі фото з весілля

Зіркова пара, яка склалася на проекті "Холостяк" в 11-му сезоні, виклала в мережу фото з весілля. На святі Михайло Заливако та Анна Богдан вітали молодшого брата дівчини.

Фотографії Анна виклала на особисту сторінку в Instagram.

Що побачили підписники в сторіз дівчини?

Анна Богдан, переможниця 11-го сезону проекту "Холостяк", активно веде соціальні мережі. Постійно публікує фотографії і постить сторіз з Михайлом Заливако, який і вибрав дівчину в якості партнерки в житті. Пара практично відразу після закінчення програми стала жити разом, подейкують про швидке весілля, хоч прямих повідомлень від них не надходило.

Михайло Заливако та Анна Богдан на весіллі молодшого брата з мамою дівчини

Нещодавно пара побувала на весіллі молодшого брата Анни. Фотографію з ним дівчина виклала в сторіз і запитала підписників, наскільки двоє родичів схожі. За результатами, дві третини фоловерів визнали, що брат з сестрою мають багато спільного. Пізніше з'явився кадр Михайла з мамою Анни, можливо, майбутньою тещею. Ласкаво обіймаючи жінку, Заливако посміхався в камеру, як і потенційна родичка.

В обнімку з коханим

Одним з перших зображень в Instagram виявилося фото, де Анна цілує свою другу половинку в щоку, кокетливо піднявши ногу. В якості образу дівчина вибрала світлі джинси кльош, туфлі на високій шпильці і атласну сорочку кольору слонової кістки. Її обранець надів класичні чорні штани, кросівки і білу сорочку. Виглядали обидва дуже гармонійно.

Пара відсвяткувала весілля молодшого брата Анни Богдан

Шанувальники пари часто запитують туристичного агента (професія Анни Богдан), коли ж весілля зіграють вони самі. На питання дівчина лише загадково мовчить і посміхається, зізнаючись, що сама мріє вийти заміж за коханого хлопця.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що польський захисник київського "Динамо" одружився з чарівною українкою.

Також ми писали, що таємна дружина Олега Винника виставила напоказ стрункі ноги в міні-спідниці.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом