Христина Асмус осоромилася фотографією з голими грудьми: "Гидота яка..."
Христина Асмус осоромилася фотографією з голими грудьми: "Гидота яка..."

Христина Асмус осоромилася фотографією з голими грудьми: "Гидота яка..."

Відома російська актриса кіно і театру Христина Асмус виклала на особисту сторінку в соціальній мережі Instagram фотографію з оголеними грудьми, яка викликала шквал негативу у підписників.

Знімок опублікований в профілі актриси.  

Що спровокувало негатив?

На опублікованій фотографії 33-річна актриса позує перед столом з яблуками. Її зовнішній вигляд бажає бути кращим: від шиї по голому тілу стікає кров, а груди ледве прикриті розпущеним волоссям. Підпису у знімка немає, але за схожістю з деякими зображеннями, викладеними Христиною раніше, зрозуміло, що вони відносяться до професійної фотосесії, зробленої для вистави "Леді Макбет Мценського повіту".

Христина Асмус показала голі груди в Instagram

Прем'єра театралізованої дії відбулася при відкритті нового сезону вистав у Театрі Єрмолової в Москві. По кадрах видно, що сюжет написаний для дорослої аудиторії і має сцени насильства. Але попередні тематичні фото не мають яскраво вираженого вульгарного підтексту, адже голих грудей не видно.

Цей нюанс деяким фанатам актриси не сподобався, вони висловили своє невдоволення в коментарях до посту.

Що писали незадоволені фоловери

Хоч більша частина коментаторів дивувалася, наскільки фотогенічною і красивою постала Христина Асмус навіть в такому несприятливому стилі, знайшлися люди, які образили дівчину. На їхню думку, голі груди, хоч і з прикритими сосками, - це неетично для соціальних мереж. Оскільки знімок є надбанням громадськості, то автоматично стає приманкою для психічно нездорових особистостей і збоченців.

Фотосесія Христини Асмус до прем'єри вистави "Леді Макбет Мценського повіту"

"Гидота яка...", "Навіщо ятрити психіку психам такими фотками? Навіщо цей культ крові?", "На тлі трагедії в Пермі - це не дуже розумно", "Ніколи не любила ось ці всі постановки з кров'ю, хрестами або смертю пов'язані. Аж моторошно якось", - пишуть в Instagram.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Анастасія Волочкова помацала "чоловічу гідність" Микити Джигурди.

Також ми писали, що відвідувачка ресторану виявила в гамбургері людський палець.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом