Померла зірка серіалів "Секс і місто" та "Друзі"
Померла зірка серіалів "Секс і місто" та "Друзі"

Померла зірка серіалів "Секс і місто" та "Друзі"

22 вересня стало відомо, що Віллі Гарсон, відомий американський актор і зірка серіалів "Секс і місто" і "Друзі" помер в США у віці 57 років.

Про це повідомив прийомний син Нейтен Гарсон на особистій сторінці в Instagram.

Як помер відомий актор

Відразу після оприлюднення скорботної новини його друзі, колеги і родичі стали висловлювати співчуття з приводу раптової смерті Вїллі Гарсона. Наприклад, продюсер серіалу "Секс і місто" Майкл Патрік Кінг в соціальній мережі Twitter написав: "Сім'я втратила одного зі своїх. Наш чудовий Віллі Гарсон помер". Він додав, що, незважаючи на проблеми зі здоров'ям, актор завжди віддавався роботі повністю і з завзяттям, тому такого таланту, яким був Віллі Гарсон, буде не вистачати.

Помер Віллі Гарсон - американський актор з серіалу "Друзі"

Прийомний син Нейтен Гарсон відгукувався про батька, як про "найжорстокішу, смішну і розумну людину, яку я знав". Його пост був присвячений спогадам про втраченого родича, а підписники приєдналися до скорботних слів і згадували в коментарях, який слід залишив після себе актор.

Причин смерті родичі і близькі не називають, хоча відомо, що деякий час Віллі Гарсон боровся з раком. Можливо, ця боротьба скінчилася для нього програшем.  

Кар'єрний шлях актора

Віллі Гарсон відомий за серіалом "Секс і місто"

Віллі Гарсон став зніматися в епізодичних ролях в серіалах і кіно відразу після закінчення навчання. Освіту актор отримав в Уесліанському університеті (ступінь магістра витончених мистецтв в Єльській школі драми). Серед найзнаменитіших його ролей - образ друга Сари Джесіки Паркер в серіалі "Секс і місто", а також сусіда Росса Геллера в ситкомі "Друзі".

Всього за кар'єру встиг приміряти на себе в цілому 160 ролей, його фільмографія славиться "Твін Піксом", "Днем бабака", "Бути Джоном Малковичем", "Білим комірцем", "Секретними матеріалами" та ін.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що трагічно загинула юна надія збірної України.

Також ми писали, що подивитися: кращі серіали за версією премії "Еммі".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом