Займаюсь зйомками "Кварталу": Шефір не пов'язує напад зі своєю політичною діяльністю
Займаюсь зйомками "Кварталу": Шефір не пов'язує напад зі своєю політичною діяльністю

Займаюсь зйомками "Кварталу": Шефір не пов'язує напад зі своєю політичною діяльністю

Шефір нагадав, що також є гендиректором студії "Квартал 95" і останнім часом працював над зйомками нового випуску.

Перший помічник президента Сергій Шефір заявив, що метою замаху було залякування Зеленського і його команди. Шефір не пов’язує напад зі своєю політичною діяльністю.

Про це помічник глави держави сказав під час брифінгу в МВС.

"Я не можу пов’язати напад з тим, над чим я працюю", — сказав він.

Шефір нагадав, що також є гендиректором студії "Квартал 95".

"В останні дні я працюю над зйомками нового випуску "Квартал 95". В ОП я займаюся комунікаційною роботою. Ніяких справ, які б викликали агресію, я не вів", — сказав помічник президента.

Нагадаємо:

  • В автомобіль першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра 22 вересня близько 10-ї години ранку неподалік від села Лісники стріляли невідомі . 
  • У машину влучило понад десять куль, у результаті чого поранення отримав водій транспортного засобу. На місті працюють слідчо-оперативні групи поліції. Триває спеціальна поліцейська операція для розшуку зловмисників.  
  • Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія припустив, що напад на Шефіра міг бути "привітом" від контрабандистів і кримінальних авторитетів, активну боротьбу з якими почав президент Володимир Зеленський.
  • Водночас сам президент Володимир Зеленський заявив, що "передавати йому привіт пострілами з лісу в авто його друга – це слабкість".
  • Щодо мотивів злочину, експерт з питань держбезпеки, генерал-майор СБУ Василь Вовк заявив - треба шукати ображених людей серед так званих олігархів та "рішал". 

Новини України: у столиці введено план "Сирена" через напад на авто Шефіра

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом