5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Britney vs Spears": вийшов перший трейлер скандального документального фільму про Брітні Спірс
"Britney vs Spears": вийшов перший трейлер скандального документального фільму про Брітні Спірс

"Britney vs Spears": вийшов перший трейлер скандального документального фільму про Брітні Спірс

Стрімінговий сервіс Netflix виклав в мережу перший трейлер скандально відомого документального фільму про Брітні Спірс, який розповість про боротьбу співачки з батьком і скасування опікунства.

Трейлер опублікований на YouTube-каналі Netflix.

Деталі про майбутній фільм

Netflix взявся за виробництво документальної картини "Britney vs Spears" ("Брітні проти Спірса") на хвилі низки інформаційних приводів від американської співачки, яка скаржилася на відсутність контролю над особистим життям через надмірну опіки свого батька Джеймі. Режисувати фільм призначили документалістку Ерін Лі Карр, яка практично рік збирала інформацію з відкритих джерел.

Сама Брітні не брала участь у виробництві, але надавала дані режисерові про деякі події життя, починаючи зі зведення судового провадження і закінчуючи зізнаннями про проблеми з батьком. Зокрема, трейлер дозволив почути аудіозапис виступу артистки в суді, де вона вперше зізналася в тому, що батько змушує її працювати, приймати літій і не дозволяє завагітніти.

Прем'єра на стрімінговій платформі

Випустити в світ документальний фільм Netflix планує 28 вересня. Що цікаво, на наступний день призначено чергове слухання в суді у справі скасування опікунства. Нагадаємо читачам, що Джеймі Спірс після декількох місяців судової тяганини особисто відмовився бути опікуном дочки, але офіційно і документально його рішення не вступило в силу.

Брітні Спірс з батьком Джеймі, який є її опікуном з 2008 року

Незважаючи на відмову, чоловік продовжує вимагати від дочки гроші (нібито на виплати агентству, з яким у Брітні Спірс контракт, і судові витрати), а також все ще є уповноваженим приймати за неї деякі рішення, що стосуються особистої або професійної діяльності.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Брітні Спірс видалила профіль в Instagram після новини про заручини.

Також ми писали, скільки Тіна Кароль заробляє за концерт: і це ще знижені розцінки.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом