5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зірка "Голосу країни" втратив сім'ю через бліду поганку, всі загинули
Зірка "Голосу країни" втратив сім'ю через бліду поганку, всі загинули

Зірка "Голосу країни" втратив сім'ю через бліду поганку, всі загинули

Учасник проекту "Голос країни"  Богдан Муха позбувся матері, бабусі і тітки в один день. Правоохоронці розглядають можливість отруєння грибами або алкоголем.

Про трагедію пише "ТСН".

Знайшли три тіла в один день

За інформацією першоджерела, мама Богдана - 48–річна Оксана - доглядала за літнім чоловіком у рідному місті Коростень Житомирської області. Одного дня вона поскаржилася на нездужання, а через деякий час втратила свідомість. Швидка допомога, яка приїхала на виклик старого, лише констатувала факт смерті.

Подія трапилася в будинку Станіслава Котвицького. Родичі і сусіди, дізнавшись про загибель Оксани, відвідали її квартиру, але не змогли потрапити всередину. Коли, нарешті, змогли відкрити двері, знайшли вже мертвими маму і сестру жінки. Всі три родички померли в один день. Богдан Муха покинув Київ і приїхав вже на похорон.

Можлива версія смерті

У Будинку матері учасника "Голосу країни" правоохоронці знайшли посуд з грибами та ємності з алкоголем. Тому перша версія загибелі - отруєння недоброякісними грибами, імовірно білою поганкою. Або ж спиртним. Версії перевіряються, все знайдене відправили на експертизу.

Відомо, що жінки не купували і не ходили в ліс за грибами, їх пригощав знайомий. Але той після трагічної звістки безслідно зник, і поки не вдалося поспілкуватися з людиною. Якщо доведуть, що родичок отруїли навмисно, винуватцю загрожує довічне тюремне ув'язнення.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що поліцейський на службовому авто збив пішоходів, пенсіонерка не вижила.

Також ми писали, що у Харкові душевнохвора бабуся роками тягала з вулиці сміття і завалила квартиру до стелі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом