Невловимий серійний маніяк на прізвисько "Рябий" розкрив свою особистість через 35 років - він коп
Невловимий серійний маніяк на прізвисько "Рябий" розкрив свою особистість через 35 років - він коп

Невловимий серійний маніяк на прізвисько "Рябий" розкрив свою особистість через 35 років - він коп

У курортному містечку Гро-дю-Руа, що на півдні Франції, свою особистість розкрив 59-річний Франсуа Вєров. Виявилося, що 35 років тому його шукали як страшного маніяка і вбивцю.

Про це пише видання Le Parisien.

Злочини француза

Своє перше вбивство чоловік скоїв у 1986 році в Парижі. Правоохоронці знайшли вбитою і згвалтованою 11-річну дівчинку, але слідів злочинця не змогли відшукати. Зрозумівши, що можна вершити звірства безкарно, Франсуа Веров до 1994 року вбив не менше трьох і згвалтував шістьох жертв.

У Франції знайшовся маніяк "Рябий", якого не могли зловити 35 років

Слідство зайшло в глухий кут. Були відбитки, але їх не вдавалося ні з ким ідентифікувати. Так званий "Рябий" став особистістю, яка чорною плямою 35 років висіла над Францією і совістю поліції. Але в 2021 році справжній зловмисник вирішив відкрити завісу таємниці і показати своє обличчя.

Вчинив самогубство

У своєму будиночку він залишив передсмертну записку, в якій зізнався у скоєному, описав кількість злочинів. Потім вчинив самогубство. Правоохоронці порівняли відбитки пальців з тими, які залишалися в базі. Вони виявилися повністю ідентичні.

Маніяк зізнався у скоєному та вчинив самогубство

Що цікаво, маніяком виявився колишній співробітник жандармерії. Під час скоєння своїх звірств він працював у поліції. Дивно, що при перевірці відбитків в 80-х і 90-х роках їх не порівнювали з базою даних, яка є на ділянках. Адже тоді, можливо, вбивцю змогли зловити набагато раніше і запобігти пізніші злочини.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Білорусі ліквідували "терориста" , який виявився співробітником відомої IT-компанії.

Також ми писали, що дівчина купила сперму через Інтернет і самостійно запліднила себе набором з eBay.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом