На Волині вагітна школярка обікрала жінку з інвалідністю
На Волині вагітна школярка обікрала жінку з інвалідністю

На Волині вагітна школярка обікрала жінку з інвалідністю

На Волині вагітна учениця 9-го класу обікрала жінку з інвалідністю – викрала мобільний телефон. Пограбування відбулося просто поруч з аптекою.

Про це повідомляється в рішенні Горохівського районного суду.

Подробиці інциденту

Інцидент трапився у лютому минулого року у місті Горохів. Поблизу входу в аптеку "Подорожник" дівчинка-підліток обікрала жінку – вона поцупила її мобільний телефон. Пристрій лежав у сумці, яка висіла на інвалідній колясці, що належить жінці. Зазначається, що постраждала має інвалідність.

Вагітна школярка викрала телефон

Крадійку викрили. За даним фактом відкрили кримінальну справу і провели розслідування. У вересні 2021-го пройшло судове засідання.

Підліток визнала провину

У суді підозрювана визнала свою провину. Вона та її захисник просили не карати дівчину дуже суворо. У свою чергу потерпіла жінка на засідання не з’явилася. Проте вона заявила, що ніяких претензій, матеріального та морального характеру, до школярки не має і повністю покладається на думку суду.

Вагітна школярка обікрала жінку з інвалідністю

Судом було враховано, що школярка на момент скоєння злочину була вагітною, а зараз утримує малолітню дитину. Тому було призначено покарання у вигляді штрафу  - 850 гривень. Також дівчина буде зобов’язана сплатити 785 гривень за проведення судової товарознавчої експертизи.

Нагадаємо, що в Афганістані таліби вбили вагітну поліцейську на очах у її сім'ї.

Читайте також, що на Житомирщині побили й обікрали депутата від "Слуги народу".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом