Пасажир поїзда почав перестрілку просто у вагоні, його знайшли мертвим: з'явилося відео
Пасажир поїзда почав перестрілку просто у вагоні, його знайшли мертвим: з'явилося відео

Пасажир поїзда почав перестрілку просто у вагоні, його знайшли мертвим: з'явилося відео

У штаті Арізона у США чоловік відкрив стрілянину просто у вагоні пасажирського поїзду. В результаті двоє правоохоронців отримали поранення, один – мертвий.

Про це повідомляють видання NBC News і The Associated Press.

Подробиці трагедії

Інцидент трапився у поїзді компанії Amtrak, який прямував із Лос-Анджелеса в Новий Орлеан, у понеділок, 4 жовтня. У місті Тусоні під час планової перевірки на наявність зброї, наркотиків або нелегальних грошей один із пасажирів відкрив вогонь просто у поїзді.

У цей момент правоохоронці саме затримували іншого чоловіка на другому поверсі вагону.

Загинув офіцер

Стрілок обмінявся кількома кулями з офіцерами. Під час інциденту загинув агент Управління боротьби з наркотиками США. Ще двоє правоохоронців – інший агент і поліцейський Тусона - отримали тяжкі поранення. Їх госпіталізували. Відомо, що агент знаходиться у критичному стані. Зараз його намагаються врятувати медики.

Поліцейські обіймаються після смертельної стрілянини в США. Фото: apnews.com

У свою чергу стан офіцера поліції стабільний.  Зазначається, що поліцейськийй прибіг у вагон на допомогу після того, як почув постріли. Імена правоохоронців не розголошують.

Сам підозрюваний закрився у вбиральні. Там його пізніше знайшли мертвим. Іншого підозрюваного зрештою затримали. У чому його звинувачують та які стосунки у нього зі стрілком, поки не відомо.

Під час стрілянини у вагоні знаходилося принаймні 10 пасажирів. На щастя, жоден з них не постраждав. В результаті  з поїзда на станцію Тусона евакуювали 148 людей, серед яких 11 – члени екіпажу.

Нагадаємо, що в Індії бандити вбили мафіозі просто під час засідання.

Читайте також, що підлітки влаштували перестрілку в школі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом