Дава новий "холостяк"? Колишній наречений Бузової задумався, кому віддати троянду
Дава новий "холостяк"? Колишній наречений Бузової задумався, кому віддати троянду

Дава новий "холостяк"? Колишній наречений Бузової задумався, кому віддати троянду

Після гучного розставання зі співачкою Ольгою Бузовою 28-річний блогер і виконавець репу Давид Манукян, схоже, тільки "в плюсі".

Його популярність нестримно зростає, кар'єра йде вгору, так що залишилося тільки знайти нову даму серця. Сам артист ще в червні повідомив шанувальникам, що не проти знайти ту саму, ставши головним героєм романтичного шоу "Холостяк" і все ще не відступив від цього плану, як свідчить його сторіс в образі "холостяка" з трояндою, опублікована в Instagram.

Давид Манукян - новий "холостяк"?

У своєму Instagram-мікроблозі репер розмістив сторіс в стилі "холостяка". Так, Дава в класичному костюмі чорного кольору і білій сорочці загадково дивиться вдалину.

Скрін сторіс Давида Манукяна в Instagram

При цьому в руці 28-річного блогера - червона троянда, на подобі тих, які головні герої романтичного реаліті вручають вподобаним дівчатам.

У підписі до сторіз артист лаконічно запитує: "Кому троянду?"

Передісторія

Те, що колишній наречений телеведучої і співачки Ольги Бузової Давид Манукян не виключає своєї участі в шоу "Холостяк", відомо ще з кінця червня.

Давид Манукян - колишній наречений Ольги Бузової

Він тоді прокоментував таку ймовірність, спілкуючись з підписниками. Так, в сторіс репер Дава озвучив припущення, що може бути головним героєм проєкту, який після його завершення зможе побудувати відносини.

Нагадаємо також, що Юлія " Зайка "проговорилася в TikTok про "холостяка": "Все, що там відбувалося...".

Крім того, раніше портал MY.UA повідомляв: "Я не хочу будувати відносини з "куркою", - учасник "Холостячки" Андрій Задворний різко висловився про Злату Огневич.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом