Співачка Slavia звинуватила Олю Цибульську в піарі на її розлученні з Дзідзьо
Співачка Slavia звинуватила Олю Цибульську в піарі на її розлученні з Дзідзьо

Співачка Slavia звинуватила Олю Цибульську в піарі на її розлученні з Дзідзьо

Українська артистка Ярослава Хома дала інтерв'ю, в якому тонко натякнула на одну відому співачку, яка піариться за рахунок недавнього розлучення Ярослави з Дзідзьо.

Про це пише видання "КП в Україні".

Вирішила хайпонути на розлученні

В ексклюзивному інтерв'ю Ярослава Хома, яка нещодавно розлучилася з Дзідзьо після семи років шлюбу, розповіла деякі факти своїх стосунків з колишнім чоловіком і однією відомою українською артисткою - Ольгою Цибульською. І поки з Дзідзьо Ярослава практично налагодила зв'язок і залишилася в хороших відносинах, то з кумою екс-чоловіка у неї дружба не задалася.

А проблема в тому, що Цибульська вирішила створити хайп навколо своєї персони і "сунути ніс в чужу непросту історію розлучення". За словами Хоми, раніше співачка розмовляла з ведучою "Світського життя" Катею Осадчою, і поділилася з нею інформацією, нібито SLAVIA погрожує, хейтить і пише негативні коментарі в соцмережах в бік Олі.

Заплутаний трикутник, але не любовний

Сама Ярослава заперечує, що коли-небудь публічно негативила в бік Цибульської, адже це не її методи вирішення проблем. Зате кума Дзідзьо вирішила показати себе жертвою, нібито Ярослава вважає її розлучницею, а тепер і багато користувачів мережі. Ця теза сильно смішить колишню дружину Михайла (справжнє ім'я Дзідзьо), адже ревнощів у бік Олі ніколи не було.

Ярослава Хома та її колишній чоловік Дзідзьо

Бої на відстані тривають, і поки одна сторона роздуває інтригу і скаржиться на недобросовісну Ярославу, SLAVIA активно займається творчою діяльністю і навіть випустила нову пісню.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що співачка Руслана натякнула, що скоро вперше стане мамою.

Також ми писали, що Катя Осадча потрапила в скандал з поліцією в Трускавці, довелося вибачатися.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом