Instagram відмовився від IGTV: тепер можна публікувати відео до 60 хвилин
Instagram відмовився від IGTV: тепер можна публікувати відео до 60 хвилин

Instagram відмовився від IGTV: тепер можна публікувати відео до 60 хвилин

З цих пір Instagram більше не буде просувати IGTV як сервіс ексклюзивної можливості публікувати і дивитися довгі відео. Яке нововведення придумали на цей раз?

Подробиці пише видання The Verge.

Прощай, IGTV!

Сторонній сервіс IGTV був запущений в 2018 році. Планувалося, що він стане аналогом YouTube. Але через три роки соціальна мережа визнала, що кнопкою у верхній частині інтерфейсу практично ніхто не користувався. Тому керівництво прийняло рішення відмовитися від IGTV, хоч і не повністю.

Instagram відмовився від IGTV і замінив його новою функцією

Але тепер користувачі можуть закачати відеоролик тривалістю до однієї години прямо в основну стрічку Instagram, хоча раніше максимальна тривалість була всього 60 секунд. Таке нововведення стало прямою відповіддю на зростаючу популярність TikTok, з яким власники Instagram ведуть планомірну конкуренцію.

Що стане з IGTV?

Сам сервіс нікуди не дінеться, на ньому, як і раніше, можна дивитися відео, але називатися він буде Instagram TV. Формат тривалих відео втратить ексклюзивність, зате і трафік залишиться в основному додатку.

Instagram дозволив публікувати відео в стрічку тривалістю до 60 хвилин

Зауважимо, що на хвилі конкуренції з TikTok соціальна мережа в 2020 році запустила новий розділ – Reels, де теж є можливість публікувати і дивитися короткі ролики. Поки він не настільки популярний, як TikTok, адже не має монетизації, але Марк Цукерберг і Facebook працюють над усуненням недоліків. Все-таки, здорова конкуренція приносить свої плоди.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Microsoft випустила Windows 11: Що нового і як оновити свою операційну систему.

Також ми писали, що Марк Цукерберг назвав причину наймасштабнішого збою Facebook і Instagram.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны