Нардеп зі "Слуги народу" Антон Поляков помер у київському таксі
Нардеп зі "Слуги народу" Антон Поляков помер у київському таксі

Нардеп зі "Слуги народу" Антон Поляков помер у київському таксі

Вночі 8 жовтня, приблизно о 2:45, народному депутату Антону Полякову стало погано в машині таксі. Водій викликав швидку допомогу, але лікарі не змогли реанімувати політика.

Про це інформує прес-служба Національної поліції Києва.

Природна смерть або умисне вбивство?

Як повідомляють офіційні ресурси партії "Слуга народу", Антон Поляков перебував у Дніпровському районі Києва в таксі. Куди він їхав вночі і звідки, відомо лише зі слів водія, які наводять деякі місцеві пабліки. Таксист стверджує, що підібрав Полякова біля Ленінградської площі, той попросив відвезти до ресторану (без вказівки вулиці). Перебуваючи на Березняківській, і стався інцидент.

Антон Поляков несподівано помер у таксі в Києві

Коли політику стало погано, водій був змушений зупинити поїздку і викликати машину швидкої допомоги. По приїзду медики спробували реанімувати Полякова, але ніякі кошти не допомогли. В результаті констатували смерть. Туди ж викликали слідчі служби і криміналістів, які проводять розслідування.

Відкрито кримінальну справу

Оскільки причина смерті поки невідома, тіло Антона Полякова відправили на судово-медичну експертизу. Поки немає доказів того, що політик помер не з природної причини. За словами водія таксі, коли він підбирав Полякова, той був сильно п'яний.

"Слуги народу" співчувають раптовій загибелі Антона Полякова

Поліцейські відкрили кримінальну справу за частиною 1 статті 115 КК України (Умисне вбивство), але з позначкою "природна смерть". Колеги по партії висловлюють співчуття родині і близьким Антона Полякова, пишуть про факт загибелі в соціальних мережах і на офіційних ресурсах.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Леонід Горбань помер: непроста історія життя улюбленого народного синоптика України.

Також ми писали, що Разумков на всю країну розповів правду про відносини, які його пов'язували із Зеленським.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны