2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Мелітополі знайшли мертвим відомого мільйонера
У Мелітополі знайшли мертвим відомого мільйонера

У Мелітополі знайшли мертвим відомого мільйонера

9 жовтня ГУНП Запорізької області повідомило про трагічну загибель відомого в Мелітополі бізнесмена і мецената Євгена Куценка. За попередніми даними, він вчинив самогубство.

Про інцидент пише місцеве видання "РИА-М".

Факти смерті Мелітопольського бізнесмена

Олена Лебединська, прес-секретар Головного управління Національної поліції Запорізької області, підтвердила журналістам, що смерть бізнесмена Євгена Куценка настала в результаті самогубства. Як саме звів рахунки з життям 53–річний чоловік - не уточнюється. Але швидка допомога, яка приїхала на виклик, зафіксувала факт повішення людини на проспекті 50 років Перемоги в місті Мелітополь.

Бізнесмен Євген Куценко з Мелітополя вчинив самогубство

Це була не перша спроба накласти на себе руки. Раніше, в 2014 році, Євген Куценко намагався застрелитися з травматичного пістолета через розлучення з дружиною. Такі відомості пише Telegram-канал "Гнила черешня". Після інциденту відносини з дружиною тимчасово налагодилися.

Що стало причиною самогубства?

Кілька разів Євген Куценко входив до списку найбагатших людей України. За різними даними, його фінансовий стан оцінювався від 39 до 151 млн доларів. Такий спадок чоловік створив за рахунок володіння торговою маркою "Молочна річка" і молочно-жировим комбінатом "Південний". Також був співвласником відомої в Україні компанії "Олком".

Євген Куценко входив до списку найбагатших людей України

Але останнім часом бізнес не заладився, у підприємця почалися серйозні проблеми, молокозавод опинився на межі закриття. В результаті - Євген Куценко практично збанкрутував. Правоохоронні органи вважають, що саме фінансові проблеми стали причиною самогубства.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що в Афганістані смертник влаштував теракт у мечеті, загинули десятки людей.

Також ми писали, що після смерті нардепа Полякова його колега Брагар боїться стати наступним: в мережу злили листування.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны