Вадим Рабінович: Мені здається, що країна занурюється в морок…
Вадим Рабінович: Мені здається, що країна занурюється в морок…

Вадим Рабінович: Мені здається, що країна занурюється в морок…

Сьогодні українці не вірять нікому і нічому, а вже тим більше владі. А події останніх років і особливо останніх днів свідчать лише про одне: українське суспільство знаходиться на краю прірви.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Таку думку висловив народний депутат України, співголова політичної партії "опозиційна ПЛАТФОРМА - за життя" Вадим Рабінович у програмі «Україна з Тиграном Мартиросяном» на телеканалі "Україна 24".

"Починаючи з 2014 року, невіра до системи влади дійшла до тієї точки, що люди взагалі нічому не вірять. А останні події навколо політиків свідчать про те, що наше суспільство – на краю прірви. Мер Кривого Рогу Павлов застрелився, - так кажуть. Депутат Поляков, з яким я днями був в ефірі, помер «за невідомих обставин»... так, такі речі трапляються, але коли це відбувається з опозиційними депутатами, це, погодьтеся, виглядає щонайменше дивно»– - звернув увагу політик.

Вадим Рабінович підкреслив, що ні українці, ні політики не вірять версіям владі, навіть якщо це стосується самої влади.

«Візьмемо ситуацію із замахом на помічника президента Зеленського Сергія Шефіра. Я готовий прийняти будь-яку здорову версію, але я не вірю історії про те «що " всі і всі кинуті на пошуки, але ми нічого не знайшли..."» Чому президент і новий глава МВС відразу ж заявили, що»швидше за все ми нікого і не знайдемо"? Чому ви Так себе налаштовуєте? Хто тоді непрофесійний-бандити або ви?..»– - задався питанням співголова партії ОПЗЖ.

Висновок невтішний, зауважив політик « " мені здається, що країна занурюється в морок...».

"Ви тільки послухайте, що говорять" слуги народу " про смерть їх колеги! Народний депутат, голова Комітету Верховної Ради України з соціальної політики Галина Третьякова написала» на одного ворога менше "... це пише людина, яка раніше говорила про " стерилізацію тих, хто дає суспільству неякісних дітей...». Та як така аморальна людина може бути представником монобільшості, представником лідируючої в країні партії? Вибачте, "слуги", ви в своєму розумі?!» - обурився Рабінович.

На думку нардепа, не можна перетворювати державу на цирк, а будь-який інцидент, і особливо той, в якому страждає опозиція, потрібно розглядати під мікроскопом.

"Адже ми не знаємо, що влада придумає робити з нами в написаній нею «наступній серії». Адже закриті телеканали, нескінченне продовження арешту голови політради Нашої партії Віктора Медведчука у всіх нових надуманих справах, свідчить про одне: влада не зупиниться!..» - резюмував Вадим Рабінович.

Теги по теме
Оппозиционная платформа - За жизнь
Источник материала
Поделиться сюжетом