До Дня захисника і захисниць України Нацкорпус провів військово-патріотичний фестиваль
До Дня захисника і захисниць України Нацкорпус провів військово-патріотичний фестиваль

До Дня захисника і захисниць України Нацкорпус провів військово-патріотичний фестиваль

Нацкорпус розповів про військово-патріотичний фестиваль «Я – молодий патріот України!», який провели у Києві 9 жовтня до Дня захисника і захисниць України.

Про це повідомлено на офіційному сайті Нацкорпусу.

Як зазначають представники Нацкорпусу, українці спостерігають за цією війною з РФ уже багато років, а відтак і формують своє ставлення до неї. «Українці після стількох років війни добре усвідомлюють, що питання патріотизму та бажання захищати свою державу – вагомі складові національної безпеки. Тому відновлення потужної системи військово-патріотичного виховання є важливою складовою для подальшого становлення молодої української держави», - сказано у публікації.

На сайті розповідається, що з цією метою 9 жовтні у Києві і відбувся відповідний захід. «Вчора відбувся військово-патріотичний Фестиваль «Я – молодий патріот України!», який проходив на території Деснянського району з ініціативи Управління зі справ молоді та спорту», - сказано у публікації. Представники Нацкорпусу додають, що фестиваль приурочили до Дня захисника і захисниць України 14 жовтня.

Далі вони розповідають, чим займалися учасники фестивалю. Зокрема, зазначено на сайті, школи Деснянського району змагалися між собою у туризмі, радіозв’язку, вмінні надавати першу медичну допомогу, проходити смугу перешкод і поводитися зі зброєю. Також Нацкорпус повідомляє, що як окрема частина заходу пройшло привітання військового оркестру.

Як повідомляв My.ua, Тамарін назвав причини викривлення демократії в Україні.

Також My.ua писав про те, що Національний Корпус розповів про те, що він подав петицію щодо біженців з Афганістану.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом