TikTok тренд: школярі "провчили" проросійську вчительку, наспівуючи "Батько наш Бандера"
TikTok тренд: школярі "провчили" проросійську вчительку, наспівуючи "Батько наш Бандера"

TikTok тренд: школярі "провчили" проросійську вчительку, наспівуючи "Батько наш Бандера"

Українські школярі запустили в мережі новий флешмоб — вони співають на камеру пісню «Батько наш Бандера, Україна мати!», а потім ці ролики викладають у мережу, в основному у TikTok. 

Про це стало відомо із соціальних мереж, зокрема TikTok

Школярі вирішили перевиховати вчительку

Співами повстанських пісень про Україну й Бандеру школярі вирішили перевиховати одну з викладачок, яка була налаштована проросійськи. Це сталося у Києві. Перед входом у клас вчительку зустріли піснею «Батько наш Бандера, Україна мати». Потім діти відзначили, що їм вдалося втілити задумане, вчителька перестала висловлювати свою проросійську позицію.

Згодом таку ідею киїських учнів підхопили й інші школярі, та й не тільки школярі. Флешмоб триває в мережі вже близько місяця. Разом із такими роликами часто викладають різні жарти з приводу нинішніх російсько-українських відносин. 

У мережі школярів хвалять за патріотизм, проте є і негативні коментарі. «Дуже цікаво було би взнати, як батьки цих зумерків-патріотів платять податки і дотримуютсья законів. Бо в основному у нас патріотизм проявляється тільки там, де вигідно, або де можна самоствердитись», — написали під відео у мережі. 

Бандера увійшов у рейтинг взірцевих політиків

Варто відзначити, що недавно агентство Fama проводило опитування, яким визначало, яких українських та світових політиків поважають наші громадяни та вважають свого роду взірцеями. У цей перелік увійшов і Степан Бандера — лідер ОУН—УПА. Крім цього, українці поважають Богдана Хмельницького, Тараса Шевченка, Ангелу Меркель. Між іншим, у цей рейтинг увійшов і Йосип Сталін. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що TikTok обмежив доступ дітям: лише 40 хвилин на день і без нічного перегляду.

Також портал MY.UA писав, що Михайло Поплавський відкрив у КНУКіМ факультет TikTok: чому навчатимуть тіктокерів?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны