Ось навіщо товстів Вілл Сміт: що розповість і покаже світу фільм "Король Річард"
Ось навіщо товстів Вілл Сміт: що розповість і покаже світу фільм "Король Річард"

Ось навіщо товстів Вілл Сміт: що розповість і покаже світу фільм "Король Річард"

Ще цього літа компанія Warner Bros. поділилася офіційним трейлером біографічного фільму "Король Річард". Вже через кілька місяців на великі екрани виходить художній фільм про сім'ю Вільямс.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Головну роль у спортивній драмі режисера Рейнальдо Маркуса Гріна зіграв Вілл Сміт. Саме батько сімейства, Річард, стане відправною точкою і найважливішим чином картини.

До слова, тепер шанувальники знають, навіщо Вілл так погладшав. Саме трансформації допомогли акторові в соцмережах запустити цілий флешмоб з "великими пузиками".

Вілл Сміт, фото: Instagram

Однак повернемося до фільму. Картина заснована на реальній історії Річарда Вільямса і його сім'ї. У центрі сюжету - батько світових легенд тенісу, який ще до народження дочок зумовлює їхнє майбутнє.

Кадр з трейлера "Кароль Річард", скріншот: YouTube

Він складає план розвитку на 78 сторінках і, незважаючи ні на які труднощі, приводить його до виконання. Не маючи тренерської освіти і слабо розбираючись в тенісі, Річард зумів виростити зі своїх доньок перших ракеток світу і спортивних ікон.

Вінус і Серена самі виступили виконавчими продюсерами фільму і брали участь у виробництві картини. Вінус під час інтерв'ю на одному з ток-шоу висловилася про реалістичність фільму: "Це дійсно про мого батька і про те, як він буквально змінив гру, про те, як все це починалося.

На роль батька дівчаток затвердили Уїлла Смітта, проте ще на стадії кастингу актор встиг потрапити в скандал. Коли його ім'я було названо в числі головних претендентів на роль батька спортсменок, прогресивна громадськість назвала його "недостатньо чорним".

Раніше повідомляли, Netflix продовжив серіал "ти" ще до прем'єри нового сезону: чим здивує "романтик" Джо цього разу.

Як повідомляв Знай.uа, "Свати-7" повертаються на екрани після 10 років перерви: кого побачимо в новому сезоні, окрім Валюхи і Мітяя.

Знай.uа писав, фанатів "Один вдома" порадують ремейком легендарної комедії: Хто зіграє роль Кевіна замість Маколея Калкіна.

Теги по теме
Спорт Теннис
Источник материала
Поделиться сюжетом