У ДТП на Буковині загинув 34-річний рятувальник
У ДТП на Буковині загинув 34-річний рятувальник

У ДТП на Буковині загинув 34-річний рятувальник

У ДТП, яка трапилась неподалік села Іванківці на Буковині загинув 34-річний співробітник управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Чернівецькій області Віталій Федорюк. Про це йдеться на сторінці ДСНС України у Facebook.

"Колектив Управління ДСНС України у Чернівецькій області висловлює щирі співчуття з приводу передчасної смерті свого колеги Федорюка Віталія Вікторовича 16 жовтня у віці 34 років внаслідок дорожньо-транспортної пригоди трагічно обірвалось життя нашого колеги старшини служби цивільного захисту Віталія Федорюка командира відділення 3 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

15 років Віталій Вікторович віддано служив обраній справі, без страху боровся з вогнем, рятуючи людські життя та майно, завжди приходив на допомогу тому, хто її потребував. Колектив Головного управління ДСНС втратив кваліфікованого працівника, хорошого колегу, надійного товариша. У цей скорботний час колектив Головного управління ДСНС поділяє з рідними та близькими всю глибину непоправної втрати. Вічна пам'ять…", - йдеться у повідомленні.

Теги по теме
ДТП Смерть ГСЧС Черновицкая область
Источник материала
Поделиться сюжетом