Директор Nike зізнався у вбивстві підлітка
Директор Nike зізнався у вбивстві підлітка

Директор Nike зізнався у вбивстві підлітка

Незмінний керівник компанії Nike  у США Ларрі Міллер зізнався у вбивстві, яке скоїв понад 50 років тому.

Про це директор Nike розповів в одному з інтерв’ю Sports Illustrated, передає ВВС.

Міллер застрелив підлітка

Очільник Nike розказує, що трагедія трапилася 30 вересня у 1965-му році, коли йому самому було 16. Він застрелив хлопця на вулиці у Західній Філадельфії. За словами пана Ларрі, ця ситуація з’їдала його зсередини протягом років.

Міллер ділиться, що у підлітковому віці був справжнім бандитом після того, як приєднався до місцевої банди  "Сідар-авеню" у 13 років.

Ларрі Міллер

Після того, як члени іншого угрупування застрелили його друга, Ларрі Міллер з товаришами взяли пістолет і пішли у пошуках помсти. Проте на вулиці майбутній керівник Nike вистрелив з пістолету 38-го калібру у груди першому ж хлопцю, який йшов на зустріч. Це був 18-річний Едвард Вайт.

"Від цього мені було ще гірше, тому що я вбив його нізащо", - пояснює пан Міллер.

Керівник Nike уточнює, що за скоєне він відбув покарання, однак ситуацію тримав у секреті від найближчого оточення – дітей, ділових партнерів та ін., проте ніколи не приховував цього під час влаштування на роботу.

Ларрі Міллер згадує, що багато років він тікав від минулого і сподівався, що ніхто не дізнається. Він розповідає, що зізнання йому далося дуже важко. Перед тим, як розповісти про скоєне вбивство в інтерв’ю, Міллер поговорив про це зі своїми близькими, зокрема і його другом - легендарним баскетболістом Майклом Джорданом.

Ларрі Міллер

Ларрі Міллер і Nike

Ларрі Міллер працює в Nike з 1997-го року. Сьогодні він керує усіма операціями Nike Basketball, Jordan Brand і Converse. Раніше він також керував компаніями Kraft Foods і Campbell Soups, а також був президентом баскетбольної команди Portland Trail Blazers.

Скоро у світ вийде книга Ларрі Міллера "Стрибок: моя таємна подорож з вулиць до зали ради директорів", яку той написав разом зі своєю дочкою. У ній Ларрі розповідає про своє кримінальне минуле: численні затримання, ув’язнення і правопорушення.

Нагадаємо, як експрезидента визнали винним у корупції і засудили до позбавлення волі.

Читайте також, що депутата вбили просто в церкві.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом