Погода на тиждень: синоптик Наталка Діденко налякала температурними американськими гірками
Погода на тиждень: синоптик Наталка Діденко налякала температурними американськими гірками

Погода на тиждень: синоптик Наталка Діденко налякала температурними американськими гірками

Згідно зі спостереженнями метеоролога Наталії Діденко, поточний тиждень в Україні буде трохи нестабільним в плані температур. Очікується як мороз, так і тепла погода.

Подробиці синоптик написала в соціальної мережі Facebook.

Коли готуватися до холодів

Наталка Діденко просить українців приготуватися до невеликого зниження температури. Перші два дні тижня, до середи 20 жовтня, "стовпчики термометрів поповзуть вниз - буде холодно, вдень не вище +7 – +12 градусів". Вночі взагалі прогнозується мінусова температура, хоч і не критична для жовтня.

Також 18 і 19 жовтня на північ і захід прийде атмосферний фронт, значить, варто побоюватися дощів. Діденко рекомендує не забувати парасольки перед виходом з дому. Але в центральній частині країни, а також на півдні і сході опадів не буде.

Атмосферний фронт на півночі і заході України принесе невеликі дощі

У неділю і на наступні дні потрібно готуватися до більш серйозного похолодання. Близька зима вступає в свої права і знижує температуру повітря вдень і сильніше вночі. Наталка Діденко каже, "холодне важке повітря розбудить від солодких теплих снів - почнеться значне похолодання".

З чим прийде середина тижня?

Тільки чотири дні тижня – з 20 по 23 жовтня - українці зможуть насолодитися теплом. Стовпчики вдень піднімуться до +18 градусів. Опадів не передбачається по всій країні. Але це не означає, що можна забути про теплий одяг, шарфиках, шкарпетках і колготи більше 20 den. Порівняльне тепло не дасть задоволення, плюс нестабільні пориви вітру будуть заважати зігрітися.  

Температурні гойдалки - Наталка Діденко прогнозує теплу середину тижня і холодне закінчення

Наталка Діденко впевнена, що цей тиждень стане останнім, коли будинки можуть обійтися без опалення. Швидке похолодання, нічні заморозки і мерзлякуваті ранки змусять комунальні служби задуматися про включення тепла.

Раніше портал MY.UA повідомляв, погода на 18 жовтня: в Укргідррометцентрі попередили про похолодання та дощі.

Також ми писали, що німецький супермаркет Lidl зайде в Україну, це може знищити АТБ.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом