Шестикласник відкрив стрілянину в школі, щоб помститися дівчинці, є постраждалі
Шестикласник відкрив стрілянину в школі, щоб помститися дівчинці, є постраждалі

Шестикласник відкрив стрілянину в школі, щоб помститися дівчинці, є постраждалі

Рано вранці 18 жовтня в звичайній школі селища Сарс (Пермський край) сталася надзвичайна подія: учень проніс зброю в будівлю і відкрив стрілянину.

Подробиці пише Головне управління МВС Росії по Пермському краю.

Взяв батьківську зброю

Стрілком виявився шестикласник Дмитро Губаєв. За інформацією Telegram-канал Baza, він використовував карабін "Сайга", який крав у батька. З ним хлопчик прийшов до школи, але оскільки було дуже рано, дітей у приміщенні виявилося мало.

Шестикласник стріляв з карабіна в школі селища Сарс Пермського краю

Зі зброї Діма встиг вистрілити два рази: по стелі і по стіні. Звуки почула директор школи. Побачивши учня, вона вмовила того віддати карабін, що Діма зробив без опору.

"Директор школи відвела дитину в кабінет і після розмови з учнем переконала його віддати їй зброю", - уточнює РБК в Telegram. Це, ймовірно, допомогло врятувати життя іншим учням, адже емоційний стан дитини був дуже нестабільним.

Причини нападу зі зброєю

Джерела повідомляють, що під час пострілів Діма поводився неконтрольовано. Був трохи неадекватний, вигукував нескладні фрази, кричав, що керується "вказівками бога". Все це говорить про психічні порушення, тому стрілка відправлять на дитячу психіатричну експертизу.

Поліція розповіла, то проти Діми Губаєва не відкриватимуть кримінальну справу

Поліція встановлює мотиви вчинку, але вже є припущення, що спричинило агресію хлопчика. Можливими причинами називають булінг у школі, а також погане ставлення однокласниці і регулярні образи з боку інших учнів. Саме такі вчинки найчастіше тягнуть озлоблення і бажання помститися кривдникам.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що директор Nike зізнався у вбивстві підлітка.

Також ми писали, що неадекватний чоловік застрелив з лука п'ятьох людей і поранив ще кількох.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом