5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Більше ніяких посилань в історіях: Instagram обмежив мільйони користувачів
Більше ніяких посилань в історіях: Instagram обмежив мільйони користувачів

Більше ніяких посилань в історіях: Instagram обмежив мільйони користувачів

Соціальна мережа Instagram почала інформувати деяких користувачів, що з 25 жовтня у них відключитися функція прикріпити стікер з посиланням на зовнішній сайт в розділі сторіз.

Подробиці пише TJournal.

Нова заборона від соціальної мережі

Тільки недавно Instagram оновив функцію прикріплення посилань в сторіз. Раніше перейти за посиланням можна було за допомогою свайпа, але з 30 серпня замість кнопки додалися спеціальні стікери, якими позначалося посилання. Людина в сторіз зразу бачив стікер, могла на нього натиснути і перейти на зовнішній ресурс. Тепер і такої функції позбавляться деякі користувачі Instagram.

Instagram заблокує деяким Користувачам можливість прикріплювати посилання в сторіз

Багато блогерів скаржаться, що їм прийшло повідомлення від соціальної мережі, нібито їх минулий контент порушував правила програми. І тепер в якості покарання з 25 жовтня ці профілі не можуть скористатися стікерами, а значить – більше ніяких посилань в сторіз. Оскільки їх в основному використовували в рекламних інтеграціях, блогери втрачають спосіб заробітку, причому, дуже солідний і вигідний.

Хто постраждав від заборони Instagram?

Природно, як завжди буває, в повідомленні не уточнюється, які саме правила були порушені користувачами. І надалі вони не знають, як видозмінити свій контент, щоб він знову не потрапив під роздачу Instagram. Так і до блокування аккаунта недалеко, жартують без посмішки на обличчі постраждалі від причіпок соцмережі.

Деякі блогери почали ділитися скріншотами попереджень від Instagram

Вже поділилися з підписниками проблемою такі відомі особистості як блогерка Янгмаша, діджей і модель Карина Істоміна, комік Василь Шакулін, автоблогер і власник компанії з підбору автомобілів "Автопрагмат" Стас Асаф'єв, вокалістка групи Alai Oli Ольга Маркес та інші.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що німецький супермаркет Lidl зайде в Україну, це може знищити АТБ.

Також ми писали, що лоукостер Wizz Air запустив нові маршрути з України до Європи: 26 рідкісних напрямків.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом