Флагмани Samsung стають ще більше схожими на iPhone
Флагмани Samsung стають ще більше схожими на iPhone

Флагмани Samsung стають ще більше схожими на iPhone

Очікується, що на початку наступного року південнокорейська компанія Samsung представить флагманську лінійку смартфонів Samsung Galaxy S22, яка отримає більш сучасну платформу, поліпшені камери, екрани з вузькими рамками, а також підтримку стилуса S Pen для моделі Galaxy S22 Ultra. Однак такої речі, як слот для карт пам’яті, не буде.

Варто відзначити, що слот для карт пам’яті MicroSD був відсутній у флагмани Samsung Galaxy Note 20, а також Galaxy S21, що викликало розчарування користувачів. Ще пару років тому слоти для карт пам’яті MicroSD були дуже поширені, їх можна було знайти практично в будь-якому телефоні, крім iPhone.

Однак сьогодні все більше виробників відмовляються від цього слоту, який стає застарілим. Річ у тому, що на тлі сучасної флешпам’яті швидкість карт пам’яті MicroSD істотно нижче. А деякі ігрові смартфони вже оснащуються твердотіловими накопичувачами. Карти MicroSD можуть істотно сповільнити смартфон.

Можна додати, що кілька років тому Samsung намагалася позбутися від слота для карт пам’яті microSD в серії Galaxy S6, але після хвилі обурення з боку користувачів слот для карт microSD повернувся в моделях Galaxy S7 і S7 edge. Очікується, що Galaxy S22 буде поставлятися з мінімальним об’ємом флешпам’яті 128 ГБ, крім того, користувачам запропонують версії з 256 ГБ і 512 ГБ флешпам’яті. Джерело

Источник материала
Поделиться сюжетом