Оll.tv планує до 2025 року вийти на рівень 12 прем’єр на рік
Оll.tv планує до 2025 року вийти на рівень 12 прем’єр на рік

Оll.tv планує до 2025 року вийти на рівень 12 прем’єр на рік

Дмитро Кіцай: Oll.tv зацікавлений у пошуку нових ідей та авторів і очікує від них «історій, які ще не відрефлексовані в українському суспільстві».

Керівник напрямку виробництва Oll.tv Дмитро Кіцай в інтерв’ю «Детектору медіа» повідомив про розробку 40 нових проєктів різних жанрів, також до 2025-2026 року має бути досягнута планка у 12 прем’єр на рік.

За його словами, деякі з 40 проєктів поки на рівні ідеї, концепту або розробки сценарію.

«Звісно, левова частка цих проєктів не доживе навіть до написання сезону та виробництва – ми дуже вимогливі до якості історії… Все має бути поступово, і, думаю, до 2025-2026 року ми маємо вийти на 12 прем’єр на рік», – каже Кіцай.

  • Читайте також: Юлия Трибушная, Oll.tv: Originals – это дорого. Но на данном этапе их производство – не вопрос денег

Зараз Oll.tv зацікавлений у пошуку нових ідей та авторів і очікує від них «історій, які ще не відрефлексовані в українському суспільстві».

«Козацтво, радянська історія, ОУН-УПА, корупція тощо. Ми як платформа хочемо проговорити ці теми й показати їх глядачу без моралізаторства. Гострота теми полягає у різних поглядах на подію, де суспільство ще не сформувало єдину позицію. А таких подій в українській історії багато», – зауважив він.

Додамо, що перший originals Oll.tv, серіал «Зломовчання» вийде у грудні 2021 року. Сервіс сподівається відбити його вартість за перші три місяці після прем’єри.

Фото: StarLightMedia/Dmytro Kitsay/Facebook

Теги по теме
кинопроизводство
Источник материала
Поделиться сюжетом