Презентація Apple знову здивувала: свіжа лінійка MacBook Pro і оновлені AirPods
Презентація Apple знову здивувала: свіжа лінійка MacBook Pro і оновлені AirPods

Презентація Apple знову здивувала: свіжа лінійка MacBook Pro і оновлені AirPods

У понеділок, 18 жовтня, компанія Apple провела спеціальну презентацію новинок, зокрема, нових AirPods, розумних колонок HomePod Mini, нових 14 і 16-дюймових MacBook Pro.

Деталі про нові пристрої компанії повідомили у виданні "Економічна правда".

Чим відрізняються нові AirPods?

У новій серії навушників AirPods в перший раз з 2016-го року ввели зміну форм-фактора зі зменшенням ніжок. Також в оновленій версії прибрали силіконові вкладиші. Ціна навушників встановлена на рівні 179 доларів і продавати їх почнуть вже з 26 жовтня.

Пристосування, крім іншого, стало водостійким, а заряд його акумулятора забезпечує 6 годин активного використання. У AirPods третього покоління підтримується об'ємне звучання звуку Dolby Atmos.

Apple представила оновлення навушників

Також компанія поліпшила якість звучання голосу через мікрофон, який вбудований в навушники, завдяки AAC-ELD - чудовому мовному кодеку.

Що нового в HomePod Mini?

Оновлена компанією і лінійка "розумних" колонок HomePod mini. Крім стандартних білого і чорного кольору тепер їх випускають в синьому, червоному і жовтому кольорах.

HomePod Mini

Вартість нових різнокольорових колонок Apple залишилася на рівні 99 доларів, а замовляти їх можна буде вже в листопаді.

Новини MacBook Pro

Компанія Apple повідомила про випуск нової лінійки MacBook Pro, доступної в 14-ти і 16-дюймової моделі. Змінилися, зокрема, laptop, і замість TouchBar з'явилися також фізичні клавіші. Ноутбуки мають обсяг "оперативки" до 64 гігабайт і вбудовану пам'ять до 8 терабайт.

14-дюймовий MacBook Pro оснащений чіпом Apple M1 Pro і Max, має виріз у верхній частині екрану для веб-камери 1080р і різноманітні порти крім стандартних Thunderbolt.

MacBook Pro

Дисплей пристрою йде на 14,2 дюйми, має роздільну здатність 3024х1964 пікселів і відрізняється більш тонкими рамками від попереднього покоління.

Акумулятором 14-дюймового MacBook Pro забезпечується до 17 годин перегляду відео і до 11 годин роботи в інтернеті через бездротову мережу. Ціна 14-дюймового гаджета стартує від 1999 доларів.

Топова комплектація з 64 гігабайтами оперативної пам'яті, процесором M1 Max 14-дюймового MacBook Pro буде дорожче - 5899 доларів.

Що стосується 16-дюймового MacBook Pro, то його вага складе 2,1 кілограм, а товщина - 16,8 міліметрів. Така модель має 16,2-дюймовий дисплей і її сенсорну панель замінили на фізичні клавіші, а також додали порт HDMI.

Дисплей має роздільну здатність 3456 на 2234 пікселів.

Акумулятором 16-дюймової версії MacBook Pro забезпечується до 21 годин перегляду відео і до 14 годин роботи в інтернеті через бездротову мережу. Ціна 16-дюймового пристрою стартує від 2499 доларів.

Топова комплектація з 8 ТБ SSD, 64 гігабайтами оперативної пам'яті, процесором M1 Max 16-дюймового MacBook Pro буде коштувати 6099 доларів.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що власники нової техніки Apple скаржаться на неполадки з перших днів користування.

Також ми писали, що в YouTube з'явилися нові корисні функції: як підключити Premium.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом