Дар'я Білодід зізналася, як домоглася титулу чемпіонки: "Мене не бентежив вік..."
Дар'я Білодід зізналася, як домоглася титулу чемпіонки: "Мене не бентежив вік..."

Дар'я Білодід зізналася, як домоглася титулу чемпіонки: "Мене не бентежив вік..."

Відома українська дзюдоїстка, чемпіонка і бронзова призерка Олімпійських ігор-2020 Дар'я Білодід активно ділиться з шанувальниками яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить вже майже 500 тисяч осіб.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Цього разу вона розповіла, з яким настроєм йде на змагання. За її словами, це одне з питань, що найбільше задаються їй.

Білодід впевнена, що кожна людина індивідуальна і тому всі реагують на атмосферу змагань по-різному. Хтось входить вчасно в бойовий настрій, хтось-невчасно, а хтось взагалі не вміє в нього входити.

Скрін, Instagram Білодід

"Відповідно це сильно позначається на результаті в гіршу сторону. Я вважаю, що спортсмена потрібно привчати до змагань ще з дитинства. При тому, не тільки до маленьких змагань в маленьких залах, а намагатися виїжджати на міжнародну арену, у великі зали з трибунами і атмосферою справжніх серйозних змагань», - вважає спортсменка.

Вона розповіла, що так проходило її дитинство.

"Я з дитинства звикла виступати за кордоном, мої перші змагання за кордоном проходили в Будапешті, тоді мені було 8 років. З цього віку тренера регулярно стали мене " обкатувати» і привчати до такого формату змагань. Тому, коли я підросла і почала виступати по кадетам, юніорам і дорослим, мені було легше, я спокійно реагувала на атмосферу чемпіонатів Європи і світу, в той час, коли інших лякали великі зали і трибуни з уболівальниками», - ділиться вона.

Даша Білодід, фото: Instagram

Білодід додала, що не варто робити зі слова «чемпіонат» щось особливе, всі змагання потрібно сприймати однаково.

«Не важливо, це кубок Європи або Чемпіонат світу. І там, і там беруть участь такі ж люди, як і ви, у них дві руки і дві ноги. Мандраж є у всіх, просто хтось його направляє в правильне русло, а хтось перегорає ... мене ніколи не бентежили вік, титули і результати моїх конкуренток, тому що я знала, що я можу виграти...",- зізналася чемпіонка.

Нагадаємо, найкрасивіша спортсменка України Дарина Білодід зізналася, як змінилося її життя в статусі мільйонерки: "Я не Свята"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Різатдінова похвалилася своїми кращими друзями, і це далеко не Діаманти: "всі дівчата обзавидуются"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Бех-Романчук похвалилася пресом, якому позаздрить навіть красуня Білодід: кубики мрії

Теги по теме
Спорт
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны