Google розкрила характеристики найдешевшого смартфона у світі
Google розкрила характеристики найдешевшого смартфона у світі

Google розкрила характеристики найдешевшого смартфона у світі

Смартфон Jio Phone Next був представлений ще в червні цього року індійської компанії Reliance Jio, яка створила його спільно з Google. На той момент було оголошено, що смартфон вийде 10 вересня, проте пізніше було оголошено, що запуск був перенесений на 4 листопада. Тепер же новинка з’явилася в базі даних Google Play Console з деякими ключовими характеристиками.

Дисплей Jio Phone Next підтримує дозвіл 720×1440 пікселів. Пристрій оснащений мобільною платформою Snapdragon 215 і 2 ГБ оперативної пам’яті. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 11 Go.

Раніше повідомлялося, що JioPhone Next має 5,5-дюймовий дисплей, 8-мегапіксельну селфі-камеру і 13-мегапіксельну основну камеру. Версія з 2 ГБ оперативної пам’яті отримав 16 ГБ флешпам’яті, тоді як модель з 3 ГБ оперативної пам’яті запропонує 32 ГБ флешпам’яті. У телефоні повинна бути встановлена ​​акумуляторна батарея місткістю 2500 мА•год.

Jio і Google співпрацювали над створенням унікальних функцій смартфона. Пристрій буде пропонувати екранний переклад, автоматичне читання вголос, орієнтовані на Індію фільтри для камери та Google Assistant. Він отримав встановлені додатки Google Duo і Camera Go. На момент анонсу Jio Phone Next називали «найдешевшим смартфоном в Індії та в усьому світі». JioPhone Next буде доступний у двох варіантах: Basic і Advanced. Повідомляється, що ці версії оцінені в $66 і 93 відповідно.

Источник материала
Поделиться сюжетом